Fenerbahçe Covid-19 Potasında!

Dünyada yaşanan coronavirüs salgınına birçok sporcu etkilenirken, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nda da Covid-19 alarmı yapıldı.

16.04.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-15:26) Fenerbahçe Covid-19 Potasında!

Fenerbahçe tarafından verilen açıklama ile bazı takım sporcuları, teknik ekip ve idari personellerinde coronavirüs semptomlarına rastlandığı ve daha detaylı testler için hastaneye sevklerinin yapıldığı açıklandı. Basketbol Takımı'nda bir oyuncu, bir teknik personel ve iki idari çalışanın yeni tip coronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif olduğu ve sonuçları pozitif olan sporcuların ve personellerin ise adları kendileri tarafından kamuoyu verilmediği sürece hasta hakları yönetmeliğince açıklanmayacağı da ifade edildi. Bu açıklamaya üzerine spor dünyasından Fenerbahçe Beko’ya geçmiş olsun mesajları geldi.

Coronavirüs alarm durumuna geçen Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol takımı ay boyunca basında toplam 28 bin 427 haberde adı geçti. Fenerbahçe’yi sırasıyla 5 bin 951 haber ile Anadolu Efes ve 3 bin 647 haber ile Trabzonspor Basketbol Takımı takibini sürdürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal