Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'un kalecisi Tarık Çetin'i transferde gündemine aldı!

Fenerbahçe'de gelecek sezon için etkili ve rotasyonu geniş bir kadro kurulmak istenirken son olarak Altay Bayındır'ın alternatifi olarak gündeme gelen isim sürpriz oldu. Sarı lacivertliler altyapısında yetişen ve şimdilerde Çaykur Rizespor formasını terleten Tarık Çetin'i transferde yakın takibe aldı.

09.07.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-15:29)

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe'de oldukça sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezon öncesi etkili isimleri kadrosuna eklemeye çalışan takımda rotasyonu geniş de bir kadro kurulmak istenmekte. Sarı lacivertlilerde Altay Bayındır'ın alternatifi olarak düşünülen isim oldukça gündem oldu. Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor formasını terleten Tarık Çetin ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Oyuncunun transferinde kısa sürede önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu.

Oyuncu için kolları sıvadılar

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor kalesini koruyan Tarık Çetin'in transferi için düğmeye bastı. Oyuncu ile ilgili yaşanan gelişmeler oldukça ilgi çekmekte. Kalecinin de alt yapısından yetiştiği Fenerbahçe'ye göz kırptığı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Yakın zamanda resmi gelişmelerin yaşanması söz konusu.


File bekçisinin kariyeri

Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayan Tarık Çetin, ardından Karagümrük'e tecrübe kazanması için kiralık olarak gitti. Sonrasında ise Fenerbahçe'ye dönen file bekçisi Çaykur Rizespor'un yolunu tuttu. Şimdilerde ise file bekçisi ile Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği belirtiliyor. Bu anlamda kalecinin geleceği büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Transferde son sözün 25 yaşındaki kaleciye ait olduğu vurgulanıyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal