Bordeaux'un oyuncusu Alberth Elis'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması geldi! Oyuncunun transferiyle ilgili söylediği sözler oldukça ilgi çekti

Mali sorumluluklarını yerine getirmemesi dolayısıyla mahkeme tarafından doğruca 3. lige düşürülen Fransız ekibi Bordeaux takımında yaprak dökümü devam ediyor. Takımda ayrılacak oyunculardan birisinin de Alberth Elis olduğu biliniyordu. Futbolcunun menajerinden oyuncunun Fenerbahçe'ye transferi hakkında ise çok konuşulacak açıklamalar geldi.

08.07.2022-14:26 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-14:38)

Bordeaux'tan ayrılmak üzere olan Albert Elis, Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin dikkatini çekmişti. 26 yaşındaki sağ kanat ile ilgili son olarak ise menajeri açıklamalar yaptı. Honduraslı yıldızın geleceği ile ilgili konuşan futbolcunun menajeri Daniel Solis açıklamalarıyla büyük yankı uyandırdı.

İtiraflarıyla dikkat çekti

Elis'in Bordaux'tan ayrılacağını vurgulayan menajeri, 'Elis'in Bordeaux'tan ayrılacağının teminatını verebilirim, sabretmemiz gerekiyor. Transfer dönemi yeni başladı. Bordeaux zor durumda, biz de geleceğimiz adına çalışıyoruz. Birçok kulüple görüşüyoruz çünkü Bordeaux'taki ekonomik sıkıntılar göze alındığında, bir dizi fırsat önümüze çıkmaya başladı. Oyuncu ve ailesi sakince, gelen teklifleri değerlendiriyor ve analiz ediyor.'


'Hangi seçeneklerin olduğunu biliyoruz. Sportif açıdan, onun için çok iyi bir seçim yapmalıyız. Ailesi de maddi olarak kendini garanti altına almalı. Acelemiz yok çünkü oyuncum antrenmanlarını eksiksiz olarak yapıyor. Kendisini yeni sezona hazırlıyor. Teklifleri değerlendirdikten sonra Bordeaux ile masaya oturup ne istediklerini anlayacağız. Elis'e dair en iyi tercihi yapmak için değerlendireceğiz. Oyuncunun temsilcisi olarak bahsettiğim gibi, alternatifleri değerlendireceğiz ve acelemiz yok.  Alberth, yakın gelecekte Avrupa'nın en iyileri arasında olmak ve büyük takımlarla rekabet halinde olmak istiyor. Şu anda en yarışması takım hangisiyse, onunla anlaşmak istiyoruz. Bu durumu dikkate alıyoruz. Albert ile ilgilenen kulüplerle iletişim halindeyim.' ifadelerine yer verdi.

Süper Lig devi ilgileniyormuş

Diğer yandan oyuncunun menajeri futbolcuyla ilgilenen takımlar arasında Nantes, Leeds United, West Ham United, Fenerbahçe, Wolfsburg ve Celta Vigo'nun olduğunu açıkladı. Oyuncu ile sarı lacivertlilerin ilgilendiğini belirtmesi taraftarları da heyecanlandırdı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal