Fenerbahçe’de Mame Thiam pişmanlığı yaşanıyor! Kayserispor’a düşük bir ücretle transfer olan Mame Thiam rekor bedelle takımdan ayrılabilir

Fenerbahçe’de bekleneni veremeyerek Kayserispor’a transferine düşük bir bonservis ücretiyle izin verilen Mame Thiam konusunda büyük bir pişmanlık yaşanıyor. Kayserispor Thiam’ın bonservis ücretini 5 Milyon Euro olarak belirledi.

07.07.2022-13:38 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-15:12)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’dan Fenerbahçe’ye transferiyle büyük ses getiren Mame Thiam, beklenen performansı sergileyememesi üzerine 1.5 Milyon Euroluk bonservis ücretiyle Kayserispor’a transfer olmuştu.

Thiam Kayseri'de yeniden doğmuştu

Kayserispor’da sergilediği performansla adeta küllerinden yeniden doğan Mame Thiam gittiği günden bu yana Fenerbahçelileri bir hayli pişman etmişti.  Mame Thiam, Kayseri’de sergilediği performansla göz doldurmuştu. Mame Thiam’ın yeni sezon öncesinde takımdan ayrılma ihtimali de iyice kuvvetlenmiş oldu.


Bonservis ücreti hayrete düşürdü

Mame Thiam’ın transferi için Kayserispor’un istediği bonservis ücreti ise dudak uçuklattı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe’den 1.5 Milyon Euroluk bonservis ücretiyle birlikte kadroya katılan Mame Thiam için kulübü 5 Milyon Euro bonservis ücreti belirledi.

Resmi teklif gelmesi bekleniyor

Kayserispor’a bu zamana kadar Mame Thiam için henüz resmi bir teklif gelmezken, bazı kulüplerin Mame Thiam için menajerler aracılığıyla nabız yokladığı ve kısa bir süre içerisinde bir teklif getirebileceği öğrenildi. Önümüzdeki günler içerisinde Mame Thiam transferinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği, Kayserispor’a belirlenen 5 Milyon Euroluk bonservis ücretinde teklif gelmesi bekleniyor.

17 gole katkı sağlamıştı

Kayserispor’a geçtiğimiz sezonun devre arasında kadroya katılırken 27 maçta forma giyip 12 gol ve 5 asistlik bir katkı sağlamayı başarmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal