Flamengo'nun yeni transferi Everton'dan Jorge Jesus'a eleştiriler geldi!

Brezilya ekibi Flamengo'nun yeni transferi olan Everton Cebolinha'nın, Fenerbahçe Teknik Direktörü olan eski hocası Jorge Jesus için söylediği sözler resmen gündeme oturdu. Oyuncudan Portekizli hocaya yoğun eleştiri geldi.

08.07.2022-13:59 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-17:44)

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olan Jorge Jesus ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Portekizli hoca hakkında son olarak Benfica döneminde beraber çalışan Everton'un, Flamengo'ya imzası sonrası tecrübeli hoca ile ilgili sözleri büyük yankı uyandırdı. 

Basın toplantısındaki açıklamaları dikkat çekti

Everton geçen günlerde Flamengo tarafından düzenlenen basın toplantısında kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Oyuncu Benfica'dan 13.5 milyon euro+2.5 milyon euro bonuslar eşliğinde transfer olmuştu. Oyuncu basın toplantısında yaptığı açıklamada, Jorge Jesus ile ilgili konuşurken, eski hocasının tutumundan hoşlanmadığını belirtti. Yıldız isim açıklamasında, 'Ben, daha çok sol kanatta oynayan bir oyuncuyum. Alışkın olduğum mevki burası ama Benfica'da, başka pozisyonlarda görevlendirildi. Jesus, hangi pozisyonunda benim için daha ideal olduğunu her zaman söylüyordu ama orta saha oyuncusu olmadığımı herkes biliyor. Jesus'un bana karşı bu tavrı, beni rahatsız eden bir şeydi.'

'Benfica'da oynadığım son bir kaç sezonda 43 gol atmıştım, bu bir kanat oyuncusu için oldukça iyi bir rakamdı. Ancak bana savunma yaptırmaya çalıştı. Bununla beraber, taktiklerde savunma çalışmaya başladım. Gelişimim bu yönde olmaya başlamıştı. Son iki sezon benim için pek iyi geçmedi ve bu da, oyunumu etkiledi. Sonuç olarak buradayım ve artık Flamengo'ya odaklandım.'


Yeni takımından umut dolu sözlerle bahsetti

Futbolcu devam eden açıklamarında, 'Her futbolcu, Flamengo formasıyı giymeyi hayal eder. Brezilya ve Güney Amerika futbolunda Flamengo, önemli bir konumda ve burada geçirdiğim süre boyunca mutlu olmayı umuyorum.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal