Trabzonsporlu Flavio'yu Real Valladolid transfer etmek istiyor!

Trabzonspor'un geçen sezon Giresunspor'a kiralık olarak gönderdiği 26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Flavio'ya sürpriz talip çıktı. Brezilyalı oyuncuyu Ronaldo Nazairo'nun sahibi olduğu Real Valldadolid transfer etmek istiyor.

08.07.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-17:37)

Fenomen Ronaldo, emeklilik karası sonrasında futbolun içinde kalmayı tercih etmiş ve İspanyol ekibi Real Valladolid'i satın almıştı. Brezilya efsanesinin bu hamlesi futbol dünyasında büyük ses getirmişti. Şimdilerde ise küme düşen takımı tekrardan La Liga'ya çıkaran futbol adamından oldukça dikkat çeken transfer hamleleri geliyor. Ronaldo'nun son olarak ise kadrosuna Trabzonspor'un oyuncusu olan ve geride kalan sezon Giresunspor formasını terleten Flavio'yu transfer etmek istediği öğrenildi.

Oyuncu için girişimlere başladı

Ronaldo'nun takımı Real Valladolid'e vatandaşı olan Brezilyalı oyuncu Flavio'yu çok istediği ve oyuncu için kolları sıvadığı öğrenildi. Futbolcu için kısa süre içerisinde resmi girişimlerin başlayacağı ve transferin kuvvetli ihtimal gerçekleşeceği ifade edilmekte.


Türkiye'ye gelişi sürpriz olmuştu

Trabzonspor iki yıl önce Flavio'yu sürpriz bir şekilde Brezilya ekibi Bahia'dan 1.2 milyon euro karşılığında transfer etmiş ve bu hamle Brezilya'da oldukça sürpriz bir şekilde karşılanmıştı. Hatta Bahia taraftarları o dönem Trabzonspor'un oyuncuyu kadrosuna katmaları nedeniyle memnuniyetlerini sosyal medyadan dile getirmişlerdi. 


2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansı veremeyen orta saha oyuncusu geride bıraktığımız sezonu Giresunspor'da kiralık olarak oynamıştı. Yeni sezon öncesi bordo mavililere katılan oyuncunun takımla 2 yıl daha sözleşmesi bulunmakta. 

Bordo mavili taraftarlar gelişmelerden memnun

Flavio ile yolların ayrılması gerektiğini düşünen Trabzonspor taraftarları da yaşanan gelişmelerden oldukça memnun durumda. Oyuncunun Karadeniz ekibinden ayrılmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal