Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferini çok istediği Vedat Muriqi, Club Brugge'a imza atamadı!

Serie A takımlarından Lazio formasını terleten ve bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da çok istediği Vedat Muriqi'nin Belçika ekiplerinden Club Brugge ile anlaştığı belirtilmişti. Fakat oyuncu Belçika ekibiyle imzaları atmadan önce büyük bir sorunla karşılaştı.

09.07.2022-11:30 - (Son Güncelleme: 10.07.2022-15:55)

Süper Lig'de Fenerbahçe'de gösterdiği performansla büyük alkış alan ve ardından İtalyan ekibi Lazio'nun yolunu tutan Vedat Muriqi performansıyla yoğun eleştiri almıştı. Takımda istenmeyen adam durumuna gelen oyuncu sonrasında ise İspanyol ekibi Mallorca'nın kiralık olarak yolunu tutmuştu. Mallorca'da performansıyla beğeni kazanan futbolcu ile son olarak Belçika ekibi Club Brugge ilgileniyordu ve oyuncunun transferinde anlaşmaya varıldığı belirtilmişti. Fakat futbolcunun transferi son anda olmadı.

Sağlık kontrollerinden geçemedi

İspanya'da başarılı bir oyun ortaya koyan 1.94 boyundaki oyuncunun son adresinin Belçika ekibi Club Brugge olması bekleniyordu. Fakat oyuncunun transferinde son anda pürüz çıktı. İmza atmak için Belçika'ya giden Vedat Muriqi'nin transferi son anda iptal oldu. İtalyan gazeteci Nica Schira'nın haberine göre 28 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrollerinin başarılı bir şekilde geçmediği ifade edildi. Bu gelişmenin ardından Muriqi'nin Lazio'ya dönmesi beklenmekte. 


Ülkemizde çeşitli takımlarda forma giydi

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Vedat'ın kulübüyle olan sözleşmesi ise 2025 yılına kadar olmakta. Vedat Muriqi kariyerinde Gençlerbirliği, Liria, Kavaje, Teuta, Çaykur Rizespor ve Giresunspor formalarını da giymişti. Fenerbahçe'de gösterdiği performansla ise İtalyan ekibi Lazio'nun yolunu tutmuştu. Futbolcunun şimdilerde ise kariyerinde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu haline geldi. Oyuncuyla yakın zamanda Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Galatasaray yoğun bir şekilde ilgilenmişti. Fakat futbolcunun Türkiye'ye transferi bir türlü gerçekleşmemişti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal