Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Fenerbahçe Benjamin Lecomte'ye Kancayı Taktı!

Yeni sezonda kadroda büyük revizyona gitmeyi planlayan Fenerbahçe, transferde ilk hedefi kale mevkisi oldu. Sarı Lacivertli ekip Fransa Ligi ekiplerinden Montpellier'de forma giyen Benjamin Lecomte'yi transfer gündemine aldı.

24.03.2018-11:52 - (Son Güncelleme: 24.03.2018-11:56) Fenerbahçe Benjamin Lecomte'ye Kancayı Taktı!

Yeni Akit'de yer alan haber göre bu sezon kalecilerden istediği verimi bir türlü alamayan sarı lacivertli ekip yeni sezon öncesi kaleci arayışlarına şimdiden başladı. Fenerbahçe kurmaylarının Fransa çıkarması yapacağı öğrenildi.

KAMENİ İLE YOLLAR AYRILACAK!

Yeni sezonda kadroyu baştan aşağı yenilemesi beklenen Fenerbahçe'nin ilk transfer atağı kaleci bölgesine oluyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda yabancı kaleci üzerinde durduğu ve yeni sezonda da kalede sıkıntı yaşamak istemeyen teknik ekibin kaleci arayışlarına şimdiden başladı. Kocaman'ın bir türlü form tutamayan Kameni'yi yeni sezonda takımda görmek istemediğini yönetime ilettiği iddia edilirken Volkan Demirel'in durumunun ise sezon sonu netleşeceği kaydedildi.

FRANSA'DA ŞUBAT AYINDA NEYMAR İLE AYIN OYUNCUSUNA ADAY GÖSTERİLDİ

Bu sezon kaleci sorununu yaşayan Fenerbahçe'ye menajerler bomba bir ismi önerdi. Menajerlerin Fransa Ligue 1'de Montpellier'de forma giyen 26 yaşındaki Benjamin Lecomte'yi önerdiği ortaya çıktı...

Fransız kalecinin gösterdiği performansla Şubat ayı içerisinde PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Neymar ile birlikte ayın oyuncusuna aday gösterildiğini de dile getiren menajerler bu durumu Aykut Kocaman'a ilettiği bildirildi.

Bunun üzere Fenerbahçe kurmaylarının Fransa'ya ekip göndereceği Montpellier'in deplasmanda oynayacağı Caen ve Marsilya maçlarındaki izlenimlere görede transfere karar vereceği iddia edildi.

KALESİNİ RESMEN GOLE KAPATTI!

Fransa Ligi'nde PSG'den sonra en az gol yiyen ikinci takım ünvanını bulunduran Montpellier'de bu başarının en büyük pay sahibi kaleci B.Lecomte gösterildi... Benjamin Lecomte'nin Montpellier'de 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor...

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;