Fatih Terim Ümit Davala Ve Orhan Ak PFDK'ya Sevk Edildi

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Medipol Başakşehir-Galatasaray maçında taraflar arasında gerginlik yaşanmıştı. Yaşanan olaylardan dolayı teknik direktör Fatih Terim, yardımcıs Ümit Davala ve Başakşehir'in yardımcı antrenörü Orhan Ak, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

21.05.2019-17:49 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-17:49)

Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Galatasaray-Medipol Başakşehir maçında çıkan olaylar nedeniyle teknik direktör Fatih Terim, ve yardımcısı Ümit Davala ile Medipol Başakşehir yardımcı antrenörü Orhan Ak, PFDK'ya sevk edildi.

TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

"GALATASARAY A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu FATİH TERİM'in aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca ve "tedbire uymaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 50. maddesi uyarınca 20.05.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

GALATASARAY A.Ş. Kulübü antrenörü ÜMİT DAVALA'nın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca ve "tedbire uymaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 50. maddesi uyarınca 20.05.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Kulübü antrenörü/ kaleci antrenörü ORHAN AK'ın aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 20.05.2019 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal