Fatih Terim: 'Başınızı Önde Görmek İstemiyorum'

Galatasaray’ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, Medipol Başakşehir karşılaşması öncesi futbolcularıyla konuştu ve kendilerine gelmelerini istedi.

25.06.2020-12:03 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-11:59) Fatih Terim: 'Başınızı Önde Görmek İstemiyorum'

Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim, lig bitimine 6 hafta kala lider Başakşehir'le puan farkının 8'e çıkmasına karşın, pes etmiyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dün sabah gerçekleşen idman öncesi futbolcularıyla konuşan deneyimli teknik adam, "Bu halinizi beğenmedim. Başınızı önde görmek istemiyorum. Başakşehir'le bir final maçına çıkacağız. Pazar gününe kadar kendinize gelin, bugüne kadar olmadı, bugünden sonra da pes etmek diye bir şeyi kabul etmiyorum. Biz elimizden geleni, üzerimize düşen görevi yapalım, kazanalım, ondan sonra neler olacağına bakarız. Ama kötü gidişi kabullenmiş bir oyuncu grubu görmek istemiyorum" şeklinde konuştu.

YÖNETİMLE BİR TOPLANTI YAPACAK

Fatih Terim, 1- 2 gün içerisinde Florya'da yöneticilerle toplantı yapacak. Özellikle 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ı tesislerde görmek isteyen Terim, son zamanlarda Galatasaray’a karşı uygulanan haksızlıkların hesabının somut olarak sorulması için çok geç kalınmadan çalışmalara başlanmasını talep edecek.

Terim, gelecek sezon transfer hazırlıklarını da 'hayal kırıklığı' olmadan bitirilmesi için operasyonun bir an önce sonlandırılmasını istedi. Başarılı teknik adam, gönderilmesini planladığı futbolcuların listesini de Albayrak'a gönderecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal