Falcao'nun Yeni Adresi Belli Oldu

Güney Amerika basınında yer alan haberlere göre, Senegalli forvetin performansının ardından Kolombiyalı yıldızın devre arasında satılacağı belirtildi. Radamel Falcao'nun yeni adresi Amerika olacak.

02.12.2020-11:50 - (Son Güncelleme: 02.12.2020-16:08) Falcao'nun Yeni Adresi Belli Oldu

Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanından 4-0’lık galibiyetinin ardından Diagne, yaptığı hat-trickle maçın adamı seçildi.

Radamel Falcao ise yine sakatlığından dolayı kadroda yer alamadı. Bu parlak galibiyetten sonra Sarı-Kırmızılı taraftarlar, sosyal medyadan Diagne’yi överken, Falcao’yu ise yermişti. Yaşanan gelişmelerden sonra Güney Amerika basınında son derece çarpıcı iddialar yer aldı.

INTER MIAMI GÖRÜŞMELERE BAŞLAYACAK

Kolombiya basınında yer alan haberlerde özellikle; Galatasaray Yönetimi artık Falcao’nun oynayıp oynamamasından ziyade transfer dönemine kadar sağlıklı kalmasını hedefliyor. Bu sayede tecrübeli futbolcunun satışından para kazanmayı umut ediyor. Aynı zamanda muhtemel ayrılık sonrası Falcao’nun 5 milyon euroluk maaşı da ortadan kalkacak. ABD’de David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami’nin yakında görüşmelere başlayacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal