'Erzurumspor Olarak İyi Futbol Oynamaya Çalışıyoruz'

TFF 1. Lig’in 23. Hafta karşılaşmasında Erzurumspor kendi evinde Bursaspor’u konuk edecek.

21.02.2020-15:27 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-14:43) 'Erzurumspor Olarak İyi Futbol Oynamaya Çalışıyoruz'

TFF 1. Lig’in 23. Hafta karşılaşmasında Erzurumspor kendi evinde Bursaspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Bursaspor, Erzurumspor gibi büyük bir camia ve büyük bir taraftarı var. Geçen sene iki takım da küme düştü ve onların da hedefi Süper Lig’e yükselmek. Onların bir trendi var ama bizim de 6 haftada 3 galibiyet, 3 beraberlik gibi güzel bir performansımız var. Bursaspor maçı final değil ama önemli bir karşılaşma ve bence 3 puandan daha fazlası olacak. Sahamızda oynamak bizim için avantaj olacak ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Taraftarımızın stadı dolduracağını düşünüyorum çünkü taraftar gücü hem oyuncuların motivasyonu hem de güzel sonuç alma açısından çok önemli bir yer teşkil ediyor.

Bazen ’Saha şartları Erzurumspor’a avantaj’ diye söyleniyor. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz ki bunu geçen hafta Adanaspor maçında gösterdik. Güzel zeminde organizasyonlar yaptık. Zaman zaman burada buzlu zeminlerde olduğumuz zaman açıkçası biz de etkileniyoruz ama biz iyi futbol oynamaya, bu şartlara ayak uydurmaya çalışan bir takımız. En büyük hedefimiz; karda, yağmurda, çamurda her türlü şartta bu maçı kazanmak.

Hatayspor’un çok büyük avantajı vardı, onu biraz eritti. Hatayspor’un alacağı sonuca göre liderlik şansı var ama açıkçası işin sonunda ilk ikide olmak isterim. İkinci yarı maçları hep zorluyor. Bu hafta lider olmasak da son hafta ilk ikide olalım, onu istiyorum.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal