Ersun Yanal'dan Transfer Müjdesi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve yeni transfer Altay Bayındır,dün oynanan hazırlık maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

26.07.2019-08:49 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-08:44) Ersun Yanal'dan Transfer Müjdesi!

"FENERBAHÇE OYNADIĞI HER MAÇI KAZANMAK İÇİN OYNAR, HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

"Avrupa'nın en önemli kulüpleri ile böyle bir organizasyona katılmak önemli. Oradaki mücadele ve oyun çok farklı olacaktır. Bu seviyelerde oynamak bize önemli olgunluklar kazandıracaktır. Yarından sonra Isla ve Dirar da bize katılacak. Fenerbahçe oynadığı her maçı kazanmak için oynar, hedefimiz belli. Bu hedefe ulaşmak için ihtiyaçları biz ortaya koymaya çalışıyoruz. Bizim bir an önce transferi halledip takımı yapmamız gerekiyor. Umarım en kısa süre içerisinde sonuçları alır ve lige iyi bir adım atarız" diye konuştu.

Jailson fena da oynamadı

Sarı lacivertlilerin teknik direktörü ayrıca Jailson'un stoper olarak son hazırlık maçında kullanılmasının sebebinin sorulması üzerine, "Arayışa" cevabını verdi ve ekledi, "Jailson fena da oynamadı, kötü performans çıkarmadı ama tabi bu maçlar kaygı duygusundan uzak maçlar, ciddi maçlarda, ligde neler yapacak ben de merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal