Ersun Yanal'dan Max Kruse'ye Büyük Görev

Süper Lig’in 23. Haftasında Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de mutlak parola galibiyet.

22.02.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-13:05) Ersun Yanal'dan Max Kruse'ye Büyük Görev

Süper Lig’in 23. Haftasında Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de mutlak parola galibiyet.

Fenerbahçe'de başarılı futbolcu Luiz Gustavo ve kaptan Emre Belözoğlu'nun yokluğunda Max Kruse orta sahada daha fazla top alacak, takımda liderlik rolünü üstlenecek.

Teknik Direktörü Ersun Yanal, Luiz Gustavo ve Emre Belözoğlu'nun olmamasında dolayı yıldız oyuncu Max Kruse'ye ekstra görevler verdi. Başarılı teknik adam, defanstan top çıkarma ve oyun kurmada sıkıntıların olmaması adına, Kruse'nin orta alandan daha fazla top almasını istediği öğrenildi.

Başarılı futbolcu Kruse'ye oyun kurması için takıma yardımcı olması gerektiğini ifade eden Yanal, " Senin top kullanma yeteneğin hücuma kalite katacak. Bu noktada çok kritik bir görevin var. 90 dakika boyunca orta alana baskı yapacaklar. Sen orta sahaya yaklaşarak diğer oyuncuları da rahatlatacaksın " şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Ersun Yanal, kanat akınlarında Alman yıldızdan mutlaka ceza sahası içine koşular yapmasını istediği belirtildi. Deneyimli hoca, kanat akınlarında orta sahadan ceza sahası içine ne kadar fazla oyuncu sokarlarsa gol şanslarının yükseleceğini ifade ederek "Aynı şekilde Ozan ve Tolga'dan da bunu istiyorum" şeklinde konuştuğu belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal