Erman Toroğlu'ndan Olay Sözler! ''Futbolda Sıkıyönetim İlan Edilsin''

Galatasaray'ın Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maç ile ilgili konuşan Erman Toroğlu gündeme bomba gibi düşen bir açıklamada bulundu.

26.08.2019-13:38 - (Son Güncelleme: 26.08.2019-13:34) Erman Toroğlu'ndan Olay Sözler! ''Futbolda Sıkıyönetim İlan Edilsin''

Katıldığı spor programında Galatasaray ile Konyaspor'un 1-1 berabere kaldığı maçı yorumlayan Erman Toroğlu yine kendini tutamadı ve çok konuşulacak sözlere imza attı. Sarı kırmızılı ekipte kırmızı kart gören Seri'nin pozisyonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan tecrübeli yorumcu gündemi sarsaracak açıklamalarda bulundu.

VAR neye göre var?

Erman Toroğlu: "Galatasaraylı Seri rakibine kasıtlı basıyor. Hakem atlıyor. Gözünün önünde ve sarı kart veriyor. Sonra VAR çağırıyor, bu sefer doğru karar çıkıyor: Kırmızı. Peki arkadaşlar bu VAR neye göre var, neye göre yok?

Futbolda sıkıyönetim ilan edilsin!

Erman Toroğlu: "Eğer birileri bir şey yapıyorsa, eğer yayıncı kuruluş bazı haltları organize edecek, TFF de buna göz yumacaksa, söyleyin beyler. Eğer bazılarını susturup, bazı şeylerin üstünü kapatıp, bazı şeyleri konuşturmayacaksınız o zaman sıkıyönetim ilan edin futbolda!"

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal