EPS coin nedir? Ellipsis Finance coin projesi ve yol haritası

Binance smart chain'ın üzerinde oluşturulan ve düşük ücretlerle sabit para takaslarında farklı bahis imkanları sunan Eps coin, Ellipsis Finance kuruluşu tarafından piyasaya sürdüğü bir tokedir. İşte, Ellipsis Finance coin projesi ve yol haritası..

12.04.2022-02:47 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-02:47) EPS coin nedir? Ellipsis Finance coin projesi ve yol haritası

Defi kategorisi içinde finans sektörü için Ellipsis Finance'nin çıkardığı Eps coin, 2021 yılının Mart ayında Curve coin çatalı olarak geliştirildi. Eps coini, genel olarak merkezi olmayan bir mimari ile birlikte sıfır para yatırma ya da çekme ücretinin yanı sıra likidite üzerinde bir kilitlenme olmayacak biçimde verimli madeni para borsası konularının hedefi olarak belirlenmiştir.

Ellipsis Finance coin projesi ve yol haritası

Ellipsis Finance coin projesi ve yol haritası

Yeni oluşturulmuş olan bir token ile resmi kaynakları aracılığıyla Eps coin geleceği için paylaşıla yol haritasında ilk hedef olarak toplam arzlarda hem dengeli hem de istikrarlı olarak halka dağıtma işlemi seçilmiştir. Diğer taraftan da resmi Medium kaynağı üzerinden paylaşılan haberlerde yatırımcılarına teşekkür eden Ellipsis Finance coin projesi ekibi, son 24 saatten az bir sürede yaklaşık 900 milyon dolar tutarında bir TVL biriktirildiği duyuruldu. Ellipsis’i geniş bir fark ile en büyük BSC istikrarlı takas borsası haline getiren ekip, şu anda EPS stakerlarına dağıtılmış olan stablecoin takaslarından 87.912 $ ücret kazandığını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal