Epic Games haftanın ücretsiz oyunları neler? Epic Games Store 2 yeni ücretsiz oyun

Epic Games 21 Nisan itibariyle ücretsiz oyun kütüphanesini güncelledi. Oyunseverler Epic Games'in yayınlanan haftalık ücretsiz oyunlarını merak ediyor. Şirketin bu hafta dağıttığı oyunlara haberimizde değindik.

21.04.2022-22:24 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-22:24) Epic Games haftanın ücretsiz oyunları neler? Epic Games Store 2 yeni ücretsiz oyun

Epic Games, oyuncuların ortak buluşma adreslerinden biri olarak bilinmektedir. Bu platform, ücretsiz olarak oyun dağıtımı yapmaya devam ediyor. Uzun süredir birbirinden farklı ve sayısız oyunları kullanıcılara sunan Epic Games, son bir ay içinde totalde 8 farklı oyunun dağıtımını yapmış ve kullanıcıların keşif yapmalarına fırsat vermiştir.

Oyuncuların bahsedilen bu oyunlardan yararlanabilmesi için iki çeşitli adımı tamamlamalıdır. Bunlardan ilki ücretsiz Epic Games hesabını oluşturmaktır. Hesabı oluşturduktan sonra mağazaya gidip ücretsiz oyunlardan sipariş verebilirler. İkinci adımda da oyuncu Epic Games istemcisini bilgisayarına kurmalıdır.

Epic Games Store 2 yeni ücretsiz oyun veriyor

Epic Games, ücretsiz oyunlar listesine 21 Nisan 18.00 itibari ile Amnesia: Rebirth'i ve Riverbond'u ekledi. Oyun severler bu iki oyunu 28 Nisan 18.00 saati itibari ile ücretsiz olarak hesaplarına ekleyebilecek. Bunun yanı sıra bu iki oyun ile beraber Epic Games son bir ay içinde 8 olarak kayıtlara geçmiştir. Ayrıca şirket geçtiğimiz hafta 219 TL fiyat etiketine sahip olan XCOM 2’yi vermişti.

Amnesia: Rebirth oyunu

Amnesia: Rebirth oyununun fiyatı ne kadar?

Amnesia: Rebirth, 2020 yılının Ekim ayında Frictional Games tarafından üretilmiş ve oyuncuların karşısına çıkmıştır. Bu oyun 5 bin 451 oyuncu tarafından değerlendirilirken Bağımsız Yapımcı ve Macera kategorilerinde yer almaktadır. Bu değerlendirmelerden %77'si olumlu iken %23'lük bölüm ise olumsuz yorumda bulundu.

Konulara ilişkin geliştirici tarafından oyunculara şöyle bir açıklama yapılmıştır:

"İkonik Amnesia serisinin yaratıcıları karanlığa yeni bir bakış açısı getiriyor. Umutsuzluk ve yalnızlıkla dolu bu ızdırap verici yolculukta insanoğlunun olumsuzluklara dayanma sınırını keşfedin. Korku faktörü olmaksızın hikâye ve macera arayanlar için Macera Modu da bulunur."

Normalde 50 TL'ye satılan bu oyuna Epic Games kullanıcıları ücretsiz olarak erişebilmektedir. Verilen süre dolduktan sonra oyuncular hiçbir kısıtlamaya tabi olmadan oyuna erişebilecekler.

Amnesia: Rebirth ve sistem gereksinimleri

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10, 64-bit

İşlemci: Core i3 / AMD FX 2.4Ghz

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: OpenGL 4.0 sürüme sahip NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5750 / Intel HD 630

Depolama: 35 GB boş disk alanı

Riverbond oyunu

Riverbond oyununun fiyatı ne kadar?

Yakın zamanda platformda erişime açılacak olan bir diğer oyunumuz Riverbond, oyuncuların karşısına basit, eğlenceli kategorisi ile çıkıyor. Bahsettiğimiz bu oyun tek kişilik oynanabilirken aynı zamanda bölünmüş ekran desteği sayesinde iki oyuncu ile oynanabiliyor.

Normalde 39 TL olan bu oyuna Epic Games kullanıcıları ücretsiz erişim sağlayabiliyorlar. Kullanıcılar bu oyuna 28 Nisan tarihi saat 18.00 itibari ile erişebilecekler. Bunun yanı sıra sınırsız oynama şansını da yakalayacaklar.

Riverbond sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel/AMD 2.0 Ghz frekans hızına sahip veya üstü herhangi bir işlemci

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 600 Serisi veya eşdeğeri

Depolama: 650 MB boş disk alanı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal