Discord kapanacak mı? Discord kapanacak iddiaları doğru mu?

Discord Kapanıyor mu? veya Ne Zaman Kapanacak? soruları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Discord tarafından geliştirilen mobil platformun en popüler uygulamalarında ilk sırada olan Discord ile ilgili 2022 senesinde kapanacağına dair iddalar ortaya çok fazla atılmaya başlandı. Aktif kullanıcılar arasında da bu durum merak konusu oldu. İşte haberimizde merak edilenlerin cevapları...

21.04.2022-20:12 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-20:12) Discord kapanacak mı? Discord kapanacak iddiaları doğru mu?

Discord, Skype veya TeamSpeak gibi programlara veya Slack gibi profesyonel iletişim platformlarına benzer bir sohbet uygulamasıdır. Özellikle video oyunu oyuncularına yöneliktir ve onlara birbirlerini bulma, oyunu koordine etme ve oynarken konuşma yolları sağlamaktadır. Özellikte aktif oyun kullanıcılar internet üzerinden 2022 yılında Discord'un kapanıp kapanmayacağını araştırmaya başladı. Discord kapanıyor mu? 2022 Discord neden kapanıyor?

2022 Discard kapanıyor!

Discard özellikle oyuncular arasında çok fazla kullanılan uygulamadır. Son zamanda ortaya çıkan 2022 yılında Discard'ın kapanacağı iddaları gerçek değildir. Discard'ın kapanacağına dair hangi bir yazı bilgi tarafımıza ulaşmamıştır. Ayrıca söz konusu duruma bakıldığında da bu kadar aktif be popüler olan uygulamamanın kapanması imkansız gözükmektedir.

Bu iddaları duyan bazı kullanıcılar ise Discard uygulamasından çıkıyor. Discard'ın kapanabilmesi için tüm kullanıcıların uygulamadan vazgeçmiş olması gerekmektedir. Böyle bir durumda söz konusu değildir.

Discard uygulaması kapanıyor mu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal