Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'a Katılacak mı?

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Ertuğrul Gazi rolü ile beş sezon boyunca gönüllere taht kuran Engin Altan Düzyatan, sosyal medyada sık sık gündeme gelen Kuruluş Osman hakkındaki sorulara bir açıklama getirdi.

22.06.2020-17:48 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-09:51) Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'a Katılacak mı?

Engin Altan Düzyatan, izleyici kitlesini heyecanlandıracak açıklama yaptı. Düzyatan, sosyal medyada sık sık Kuruluş Osman'a katılacağı konuşuluyordu. Düzyatan, ilk kez çok net açıklamalarda bulundu.

Engin Altan Düzyatan, konuyla ilgili şunları söyledi; Daha önceden planladığımız bir şey yok. O yüzden de şu anda tekrar oraya girdiğimde yaşım gerçekten çok yaşlı olmak zorunda. Bir aktör olarak bunu ne kadar uzun soluklu oynamak isterim, açıkçası bir karar verilemiyor. Bir şey yapamıyoruz. Çok da net konuşmadık hiçbir zaman. O yüzden şimdi öyle bir tasarrufum yok." Düzyatan, “Hepimizde olması gereken özellikleri sanki kendisinde barındırmış. Gerçekten her konuda adaletli, oynaması çok da zor değil. Biraz hissetseniz zaten oynayabileceğiniz bir rol. Çünkü iyi bir adam, her yönü ile eşit, adaletli olmaya çalışan birisi. Çok düz bir karakter. Oyuncuyu zorlayacak bir rol değil” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal