Emre Bol TV100 Var Odası programında neden yok? Emre Bol Var Odasından ayrıldı mı?

Tv100’ün sevilerek takip edilen futbol programlarından Var Odası'nın yorumcularından biri olan Emre Bol'un neden programda olmadığı merak ediliyor. Aynı zamanda Emre Bol'un sevilen futbol programlarından olan Var Odası'ndan ayrılıp ayrılmadığı da merak edilenler arasında. Emre Bol Var Odası'ndan ayrıldı mı? Emre Bol programda neden yok? İşte detaylar...

20.05.2022-19:27 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-19:27) Emre Bol TV100 Var Odası programında neden yok? Emre Bol Var Odasından ayrıldı mı?

A Spor ekranlarında yaptığı yorumlar ile dikkat çeken Emre Bol, geçen sene Tv100 kanalında Ertem Şener’in sunuculuğunu yaptığı Var Odası adlı futbol programı yorumcularından biri olmuştu. Peki Emre Bol Var Odası'nda neden yok? Emre Bol Var Odası'ndan ayrıldı mı? İşte merak edilenler...

Emre Bol Var Odası'ndan ayrıldı mı?

Sezonun başlamasıyla birlikte Tv100 ekranlarında yorumlarını izleyenlerle paylaşan Emre Bol, resmi Twitter hesabından Var Odası adı programdan ayrıldığını duyurdu. Herkese teşekkürlerini ileten Emre Bol'un paylaşımı ise şöyle:

Emre Bol Twitter Paylaşımı

Emre Bol kimdir?

Rize'de doğan Emre Bol, Türkiye Gazetesi'nde muhabirlik ve yazarlık yapmıştır. Daha sonra Turkuvaz Medya grubuna geçen Bol, Fotomaç'ta da yazılar yazıp spor programlarında değerlendirmeler yapmaktadır.

Fenerbahçeli olduğu bilinen Emre Bol'un uzun bir süre A Spor'da yorum yaptığı biliniyor. Geçen sene A Spor'dan TV100'de yayınlanan Var Odası adlı programa transfer olan Bol, yaklaşık 1 sene kadar da bu programda yorumculuk yapmıştır. Geçen günlerde ise Var Odası adlı programdan da ayrıldığının duyurusunu yaptı.

Emre Bol

Yeni maceralara atılacağının ve farklı platformlarda yer alabileceğinin sinyallerini veren Emre Bol, şu an için üç yerde görev yapmaktadır. Senelerdir olduğu gibi Fotomaç’ta yazarlığına devam ederek yazılarını okuyucuları ile paylaşıyor, D-Smart ekranlarında Bolca Futbol adlı programın sunuculuğunu yaparak birçok ünlü ismi ağırlıyor ve Radyo D’de de birçok programa imza atan Emre Bol, ilerleyen günlerde farklı kanallarda da olabileceği tahmin ediliyor.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal