Emre Belözoğlu, Şenol Güneş'in Ekibine mi Katılacak?

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de görev yapan ve kısa bir süre önce sarı-lacivertli takımla yollarını ayıran Emre Belözoğlu’nun, Şenol Güneş’in ekibine katılacağı iddia edildi.

09.06.2021-15:44 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-15:44)

Emre Belözoğlu ile ilgili ortaya atılan son iddia futbol camiasını hareketlendirdi. A takım direktörü olarak geçen sezon Fenerbahçe’de görev alan Belözoğlu’nu, usta teknik direktör Şenol Güneş'in ekibine katmak istediği iddia edildi. Emre Belözoğlu’nun bu teklife ne cevap vereceği ise merak konusu uyandırdı. İşte o teklifin detayları …

EMRE BELÖZOĞLU'NA HARİKA TEKLİF

Fenerbahçe’de başarılı bir sezon geçiren Belözoğlu, kısa bir süre önce sarı-lacivertli takımla yollarını ayıracağı konuşuluyor. Bunu üzerine Emre’yi ekibine katmak isteyen Şenol Güneş’in, sürpriz teklifle Emre Belözoğlu’nun kapısını çaldığı iddia edildi.

BULUT'UN ARDINDAN TEKNİK ADAM OLARAK DEVAM ETTİ

Fenerbahçe’de çalkantılı günler geçiren Emre Belözoğlu’nun takımda kalıp kalmayacağı hala belirsizliğini koruyor. Geçen sezon Erol Bulut'un görevden alınmasının ardından sarı- lacivertli takımın başında teknik direktör olarak görev yapan Belözoğlu, başarılı maçlara imza atmıştı.


EMRE’YE SÜRPRİZ TEKLİF

Fenerbahçe ile sözleşmesi yakında dolacak olan Emre Belözoğlu'na sürpriz bir teklif geldiği iddia edildi. Genç futbol adamı bu teklif karşısında şaşırırken teklifin detayları da merak edenler için belli oldu.

MİLLİ TAKIMDA ANTRENÖRLÜK TEKLİFİ

Asist Analiz'in haberine göre EURO 2020’yi bekleyen A Milli Futbol Takımı’nda hareketli günler yaşanıyor. Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş’in, Emre Belözoğlu’nu milli takım teknik ekibine antrenör olarak dâhil etmek istediği futbol camiasının gündemine bomba gibi düştü.

emre belözoğlu

ŞENOL GÜNEŞ BİZZAT EMREY’LE GÖRÜŞECEK

Diğer yandan Şenol Güneş’in, Emre Belözoğlu ile görüşerek kendisini milli takımın antrenör ekibinde görmek istediğini aktaracağı belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal