Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Ne Olacak?

Sezona Erol Bulut ile başlayan Fenerbahçe, bitime 10 hafta kala Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirmişti.

17.05.2021-12:29 - (Son Güncelleme: 17.05.2021-12:36) Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Ne Olacak?

Genç teknik adam ile rüzgarı arkasına alan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışını son haftaya kadar takip etmiş ancak sezonu 3. sırada tamamlamıştı. Şimdi herkes merak ediyor, Emre Belözoğlu ile devam mı, tamam mı? 

KRİTİK ZİRVE YAKINDA YAPILACAK

Sarı- lacivertli takımın geleceği adına kritik görüşmelerden bir başkası da kısa süre içerisinde yapılacak. Fenerbahçeliler sezona sportif direktör olarak başlayan, son 10 karşılaşmada ise Futbol A Takım Direktörlüğü görevini yürüten Emre Belözoğlu, son resmi maçına Kayseri'de çıktı. Belözoğlu'nun sözleşmesi 1 yıllıktı ve 1 Haziran'da sona eriyor.

ALİ KOÇ İLE DOĞRU ORANTILI

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Emre Belözoğlu'nun durumu, Başkan Ali Koç ile doğru orantılı olarak netleşecek. Başkan aday olursa, 40 yaşındaki çalıştırıcı ile yapacağı görüşmenin ardından kararını verecek.

SÖZ KESİLEREK TRANSFER BAŞLAYACAK

Başkan'ın aday olması halinde seçim sonucunu beklemeden Belözoğlu ile 1 yıl daha söz kesebileceği, kamuoyuna açıklanmasa da transfer çalışmalarına devam etmesini isteyeceği bildirildi. Koç-Belözoğlu görüşmesinin yine bu hafta içerisinde gerçekleşmesi tahmin ediliyor.

694 MİLYONLUK DEV HÜSRAN

Sezonu üçüncü olarak bitiren sarı- lacivertli takımın yüzü, Ali Koç döneminde de gülmedi. Haziran 2018'de başkanlık koltuğuna oturan Koç, üç yıllık süreçte 6 teknik adamla çalışıp 52 transfer gerçekleştirdi. Aldığı oyunculara 67.5 milyon Euro (694 milyon TL) harcayan Başkan Koç, 7 yıllık şampiyonluk hasretini dindiremedi. Transfere, Süper Lig'de kendisi dışında yer alan 20 takımın 17'sinin kadro değerinden daha fazlasını ödeyen Fenerbahçe Başkanı, ne Türkiye'de ne de Avrupa'da başarı görebildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal