Emre Belözoğlu'ndan Mesut Özil Hamlesi!

Sarı- lacivertli takımda Mesut Özil’in Ankaragücü deplasmanında kritik bir maça çıkacak oyunun merkezine yerleşmesi hedefleniyor.

07.05.2021-13:31 - (Son Güncelleme: 07.05.2021-16:16) Emre Belözoğlu'ndan Mesut Özil Hamlesi!

Sarı- lacivertli takımda Mesut Özil’in oyunun merkezine yerleşmesi hedefleniyor. Fenerbahçe bir taraftan şampiyonluk mücadelesi verilirken diğer taraftan gelecek sezonun planları da yapılıyor. Bu çerçevede Mesut Özil önemli bir yer tutuyor.

TEKRAR SAHALARA DÖNDÜ

Forma girmeye tam başlamışken sakatlanan yıldız futbolcu tedavi süreci ve uzun bir aranın ardından yeniden sahalara döndü.

TAKIMIN DEĞİŞMEZİ OLACAK

ilk 11’de Alanyaspor ve BB Erzurumspor maçlarına başlayan Özil, bundan sonra takımın değişilmez adı olacak gibi.

TOPUN ÖZİL İLE BULUŞMASI İSTENİYOR

Fenerbahçe'nin en büyük sıkıntılarından biri kapanan savunmalar. Ayrıca set hücumları da büyük önem taşıyor. Bu hücumlarda mutlaka topun Mesut Özil ile buluşması önemle bekleniyor.

OYUN GÖRÜŞÜ VE ZEKASI ETKİLİYOR

Dünyanın sayılı futbolcularından olan Mesut, oyun görüşü ve zekasıyla takımının topa sahip olmasını sağlıyor. Ayrıca pas trafiğini hızlandıran en önemli unsurların da başında geliyor. Bu sebeple Mesut Özil’in yer aldığı ataklar daha nitelikli ve etkili oluyor.

İLK 11'E ALIŞIYOR

10 ay Arsenal’den geldiğinde sahalardan uzak kalan Mesut Özil, artık ilk 11’e alışıyor. Her ne kadar yaşadığı sakatlıkla 56 gün Fenerbahçe formasından uzak kalan Özil, buna karşın belli bir form ve fizik güç yakalamaya başladı. Ocak ayında geldiği Fenerbahçe’de lig ve kupada 9 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu, 554 dakika sahada kaldı. Özil, 9 karşılaşmanın 7’sinde ilk 11’de yer aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal