Emine Erdoğan'dan Babalar Günü Paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, babalar günü nedeniyle dün bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, 16 yıl önce kaybettiği babası ile olan fotoğrafını paylaşarak babalar gününü kutladı.

22.06.2020-10:59 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-10:53) Emine Erdoğan'dan Babalar Günü Paylaşımı

Dün babalar günü nedeniyle birçok isim sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak babalar gününü kutladı. Bu isimler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da yer aldı. Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 16 yıl önce kaybettiği babası Cemal Gülbaran ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile çekilmiş bir fotoğraf paylaştı.

"TÜM AİLELERİMİZİ KORUYUCU AİLE OLMAYA DAVET EDİYORUM"

Erdoğan paylaşımında ise "Babalar, gölgesinde güvenle yaşadığımız ulu çınarlardır. Baba ocağı, herkesin ilk ana yurdudur. Kendi babamı dua ve rahmetle anarak, saygıdeğer eşimin ve tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum. Babalığın, sahip çıkmak olduğu bilinciyle, öz ebeveyninden ayrı düşmüş yavrularımıza kol kanat geren tüm beyfendilere de şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle çocukların masum kalplerindeki kahramanlar olmak için tüm ailelerimizi 'koruyucu aile' olmaya davet ediyorum." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal