Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi? Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncuları

2 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı ekranlarda yayınlanacak olan Elitlerin Savaşı filmini ilk kez seyredecek olan izleyiciler, filmin konusu ve oyuncularını araştırmaya başladılar. Filmin fragmanını izleyenler aynı zamanda filmin nerede çekildiğini de sorguladılar. Peki. Ramazan Bayramı'nın 1. gün akçamı ekranlarda yayınlanacak olan Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi? İşte Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncuları..

02.05.2022-17:19 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-17:19) Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi? Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncuları

Show TV'nin yayın akşını gören izleyiciler saat 20.00'de ekranlara gelecek olan Eltilerin Savaşı isimli filmin oyuncularını ve konusu araştırmaya başladı. Senaryosu Gupse Özay’a ait olan Eltilerin Savaşı isimli komedi filmi ilk vizyona girdiğinde izleyicilerden tam not almıştı.

Ramazan Bayramı'nın 1. gün akşamı sinemaseverler ile buluştutulşacak olan filmde Sultan ve Gizem isimli iki eltinin arasında geçen tatlı münakaşalar ele alınırken bu atışmalar eğlenceli bir dille izleyicilere aktarılıyor. Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı ve filmin başrollerinde filmin senaryosunun sahibi Gupse Özay ve başarılı oyuncu Merve Dizdar yer alıyor.

Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncuları

Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncuları

İki eltinin birbirleri ile olan tatlı rekabetlerinin ele alındığı eğlenceli filmlerden bir tanesi olan Eltilerin Savaşı filmi 2 Mayıs Pazartesi günü akşamı Show Tv'de sinemaseverler ile buluşacak. Birbirlerine yapmadıklarını bırakmayan eltilerin kendilerini çok fazla eğlenceli bir savaş içinde bulduğu Eltilerin Savaşı filminin diğer oyuncu kadrosu da şöyle:

Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları arasında Gupse Ozay, Merve Dizdar, Ferit Aktug, Uraz Kaygilaroglu, Füsun Demirel, Ali İpin, Hülya Duyar, Kubilay Dinçer bulunuyor

Eltilerin Savaşı filmi nerede çekildi?

İki elti arasında geçen eğlenceli mi eğlenceli rekabetin anlatıldığı Eltilerin Savaşı filminin nerede ve hangi apartmanda çekildiği de ayrı bir merak konusu oldu. Edinilen bilgilere göre Eltilerin Savaşı filminin çekimlerinin, İstanbul Bakırköy'de bulunan Yeşilköy semtinde yapıldığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal