Barbaroslar dizisi final mi yapacak, yeni sezonda devam mı edecek? Dizide 3 ayrılık birden

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar dizisinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Dizide yaşanan 3 oyuncu ayrılığı ile final yapacağı düşünülen Barbaroslar dizisinin beklentiyi karşılayamaması final iddialarını arttırdı. Peki Barbaroslar dizisi final mi yapacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

02.05.2022-17:14 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-17:14) Barbaroslar dizisi final mi yapacak, yeni sezonda devam mı edecek? Dizide 3 ayrılık birden

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar dizisinin yeni sezonda olup olmayacağı merak edildi. Başladığı günden beri beklenilenin karşılayamayan Barbaroslar dizisinden yaşanan 3 oyuncu ayrılığı sonrasında dizinin final yapacağı iddia edildi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Barbaroslar dizisinde üst üste yaşanan ayrılıklar ise sevenlerini üzdü.  

Barbaroslar dizisi final yapacak mı

Barbaroslar dizisi final yapacak mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar dizisinin yeni sezonda devam edeceği beklenmektedir. Barbaroslar dizisinde ilk önce 30. bölümde Pelin Akil'in daha sonra 31. bölümde Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı ortaya çıkarken son olarak 32. bölümde ise dizide Meryem karakterini canlandıran Cemre Gümeli'nin de diziye veda edeceği öğrenildi. Bu ayrılıklar sonrasında dizinin final yapacağı konuşulurken Barbaroslar dizisinin yeni sezonda da devam edeceği öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal