Ziraat Bankası Kredi Kartları Borçları Nasıl Yapılandırılacak? Faiz Oranları Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında art arda müjdeler verdi. Müjdelerin en önemlisi ise kredi kartı borçları olanları ilgilendiriyordu.

08.01.2019-15:04 - (Son Güncelleme: 08.01.2019-14:56) Ziraat Bankası Kredi Kartları Borçları Nasıl Yapılandırılacak? Faiz Oranları Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında art arda müjdeler verdi. Müjdelerin en önemlisi ise kredi kartı borçları olanları ilgilendiriyordu. Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, 'Kredi kartı borçlarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız için bir imkan sağlıyoruz.' ifadeleri kullanıldı.

ZİRAAT BANKASI KREDİ KARTLARI BORÇLARI NASIL YAPILANDIRILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, 'Kredi kartı borçlarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız için bir imkan sağlıyoruz. Ziraat Bankası aracılığıyla güçlük yaşayan vatandaşlarımızın borçları tek bir çatıda borçlanacak. Ziraat Bankası'na 24 ya da 60 ay gelirine göre borcunu ödeyecek.' dedi.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI BELLİ OLDU

Ziraat Bankası, kredi kartı borçlarını ödemekte sıkıntı yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt verebilecek şekilde yeni bir uygulama başlatmıştır. Uygulama, Ziraat Bankası’na kredi kartı borcu olan müşterileri ile birlikte diğer bankalara kredi kartı borcu olan ve ödeme sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızı da içeriyor.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile bireysel müşterilerimize Bankamızdaki ve diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını; gelirlerine uygun ödeme planı altında, uygun şekillerde birleştirme imkânı sunulmaktadır. Söz konusu ürün ile gerek Ziraat Bankası müşterilerinin, gerekse diğer banka müşterilerinin borçluluk düzeylerinin dengelenmesi, finansal yapılarının daha sağlıklı ve yönetilebilir hale getirilmesi hedeflenmektedir.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi; kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun koşullar ile 24 aya kadar aylık %1,10 ve 60 aya kadar aylık %1,20 faiz oranlarıyla müşterilerimize yansıtılacaktır.

31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması sebebi ile kart borcu ödeme sıkıntısı yaşayan veya gecikmede olan vatandaşlarımızın üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile azaltılarak uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir duruma getirilecektir.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi başvuruları Şubelerimiz aracılığı ile yapılabilecektir.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal