Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti Ödemeleri Öne Alındı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED) ödemelerini öne aldıklarını duyurdu.

29.07.2020-10:38 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-10:37) Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti Ödemeleri Öne Alındı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, çocukların aileleri ile berabere bayram mutluluğunu yaşaması ve ailelerin gereksinimlerini karşılayabilmesi için Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED) ödemelerini öne aldıklarını duyurdu.

'131 BİN ÇOCUĞUMUZ İÇİN 138 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAĞIZ'

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bu sene Kurban Bayramının 31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerine denk gelmesi sebebiyle SED hizmeti çerçevesinde şehir müdürlükleri tarafından bu yılın Ağustos ayı için yapılacak ödemelerin bugün ödeneceğini açıkladı.

Bakan Selçuk, ödemelerle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

'Bayram öncesi SED hizmetinden yararlanan 131 bin çocuğumuz için 138 milyon TL ödeme yapacağız. SED ile çocuklarımızı aile yanında destekleyerek aile bütünlüğünü koruyor ve çocuklarımızın üstün yararını gözetiyoruz'

Ödemelerin bütün çocuklar ve aileleri için hayırlı olmasını dileklerini belirten Bakan Selçuk, 'Çocuklarımızın ve kıymetli ailelerinin mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal