Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Emine Bulut Cinayetiyle İlgili Açıklama Yaptı

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından vahşice katledilen ve Türkiye'yi ayağa kaldıran Emine Bulut cinayetiyle alakalı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıklama yaptı.

23.08.2019-13:21 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-13:45) Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Emine Bulut Cinayetiyle İlgili Açıklama Yaptı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut hakkında çalışmalara başladı. Bakanlık'tan paylaşılan açıklamada Emine Bulut'un çocuğunun bakanlığın psikologları gözetimine alındığı bildirildi.

Ayrıca cinayeti işleyen kişinin en ağır cezayı alması için hukuk müşaviri vazifelendirildiği Bakanlık tarafından açıklandı.

Bakanlık'tan paylaşılan açıklama şu şekilde:

Kırıkkale'de 38 yaşındaki E.B'nin eski eşi tarafından öldürülmesi ile alakalı olarak sosyal medya ve basın yayın organlarında yer alan görüntü ve haberler ardından aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur;

18.08.2019 tarihinde meydana gelen ve hepimizi derinden sarsan cinayetin sonrasında Kırıkkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü birimlerimiz olaya anında müdahil olmuştur. Saldırıya tanık olan kızımız yakınlarının yanında ve Bakanlığımız psikologlarının gözetimindedir. Çocuğumuzun ve ailenin durumu olayın meydana geldiği andan itibaren ekiplerimiz tarafından 7/24 izlenmektedir.

Cinayeti işleyen kişinin en ağır cezayı alması için Bakanlık Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz kanalı ile de davaya müdahil olunacaktır. Davaya soruşturma ve kovuşturma aşamasında müdahil olunması için dilekçe verilmiş olup mesele ile alakalı iki Hukuk Müşaviri vazifelendirilmiştir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal