Rekabet Kurulu'ndan Muz Ticaretiyle Uğraşan 17 Firmaya Soruşturma

Rekabet Kurulu, Mersin'in Bozyazı ile Anamur ilçeleri içerisinde muz toptan ticaretiyle uğraşan 17 işletme ve bir dernek ile ilgili soruşturma başlatılmasına karar verdi.

20.01.2021-15:02 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-15:02) Rekabet Kurulu'ndan Muz Ticaretiyle Uğraşan 17 Firmaya Soruşturma

Rekabet Kurulu Mersin'de muz ticaretiyle uğraşa 17 işletme ve bir dernek ile ilgili soruşturma açtı.

Rekabet Kurumu'nun internet sitesi üzerinden paylaşılan duyuruya göre, muz toptan ticareti yapan işletmelerin Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal edip etmediklerinin belirlemesi için resen yapılan ön araştırma, Rekabet Kurulu tarafından karara bağlandı.

Ön araştırma sonucunda sağlanan bilgi, belge ile yapılan belirlemeleri görüşen Kurul, belirtileri ciddi ve yeterli kabul ederek teşebbüsler ve derneğin kuralını ihlal edip etmediklerinin belirlenmesine ilişkin soruşturma açılmsına karar verdi.

Hakkında soruşturma açılan muz ticareti yapan teşebbüs ve dernekler şu şekilde:

"Bozyazı Komisyoncular Derneği, Ahmet Gilik Gilikler Yaş Meyve ve Sebze Ticareti, Ahmet Koçluk Kuzu Komisyon Evi, Aydul Tarım Ürn. İnş. Gıda Nak. Pet. Ürn. San. ve Tic. Ltd. Şti, Ayyıldız Gıda Tarım Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Mobilya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Deniz Turizm ve Otelcilik AŞ, Doğan Tarım Ürünleri Nakliyat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Ltd. Şti, Fehmi Çiçek Komisyon Evi, Halil Ulutaş-Akışlar Yaş Sebze Meyve Ticareti, Karaoğlu Hırdavat Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Osman Özdeniz Özdeniz Tarım Ürünleri, Osman Yılmaztürk-Yılmaztürkler Sarartma, Sedat Güğül-Güğül Komisyon Evi, Seracettin Akı Bizim Yaş Meyve ve Sebze Ticareti, Süleyman Özdeniz Özdenizler Komisyon, Süleyman Tok Sebze ve Meyve Ticareti, Şahin Yağlı Tohumlar Tarım ve Zirai Ürünler Paz. İnş. Tur. Tic. ve San. Ltd. Şti ve Tamer Doğan Doğan Kardeşler Yaş Sebze ve Meyve Ticareti."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal