Son dakika müjdesiyle 20.000 TL dağıtılacak! O bankada hesabı olanlar yaşadı

20.000 TL nakit ihtiyacı olan vatandaşlara son dakika müjdesi duyuruldu. Akbank'ta hesabı olanlara vatandaşlar anında hiç beklemeden 20.000 TL tutarında nakit krediye sahip olacak.

26.04.2024-13:05 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-13:05) Son dakika müjdesiyle 20.000 TL dağıtılacak! O bankada hesabı olanlar yaşadı

Akbank tarafından vatandaşların acil nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla yepyeni bir kampanya duyuruldu. Kampanya doğrultusunda hiç beklemeden 20.000 TL nakit kredi çekmek isteyen vatandaşlar başvurularını yaptıktan sonra anında hesaplarına ödemelerini alabilecekler. Akbank müşterisi olanlara özel olarak sunulan bu kampanya, eski yeni müşteri fark etmeksizin anında hesaplara yatırılacak. Akbank mobil üzerinden anında banka müşterisi olanların da kullanabileceği 20.000 TL tutarındaki nakit kredi tıkır tıkır hesaplara yatırılmaya başlandı. İşte detaylar…

Son dakika müjdesiyle 20.000 TL dağıtılacak! O bankada hesabı olanlar yaşadı 

Müşteri olanlara 20.000 TL nakit veriliyor

Akbank tarafından imza niteliğinde yepyeni bir kampanya başlatıldı. Bu yeni fırsat sayesinde Akbank müşterisi olan ve başvuruda bulunan vatandaşlar 20.000 TL tutarındaki kredi fırsatından hemen faydalanabilecekler. Müşteri olmayanların mobil bankacılık üzerinden ya da en yakın banka şubesinden hesap açtırabileceği banka tarafından aktarıldı. Müşteri olduktan sonra mobil bankacılık üzerinden yapacak olduğunuz başvuruyla anında 20.000 TL nakit krediye sahip olmanız mümkün. Acil nakit ihtiyaçlarınızın ertelemeye kalmadan çözülecek olduğu bu kredi ile fırsat kapınıza kadar geldi.

20.000 TL krediniz 36 ay vadeli anında hazır

İhtiyaç kredi faiz oranlarının gün geçtikçe yükselmesinden kaynaklı vatandaşlar ihtiyaç kredilerine yaklaşamaz hale gelmişti. Akbank konuyla ilgili yepyeni bir kampanya başlattığını müşterilerine duyurdu. Müşterilere özel olarak başlatılan bu kredi kampanyası sayesinde 36 ay vadeli şekilde 20.000 TL kredi çekmek isteyen vatandaşlar başvurmaları durumunda anında kredilerini hesabını alabilecekler. Koşulsuz şartsız yapılacak başvuruyla 20.000 TL nakit kredi aynı gün içerisinde hesabınıza yatacak. Dilerseniz ATM’den dilerseniz de en yakın şubeden çekebileceğiniz ihtiyaç kredisini anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal