Eda Taşpınar yeni sevgilisi kim, adı ne? Sevgilisi ile görüntülenen Eda Taşpınar'dan İsmini sormayın! çıkışı

Eda Taşpınar, yeni sevgilisi ve arkadaşlarıyla 42'inci yaş gününü Beyoğlu'ndaki bir mekanda kutlarken görüntülendi. Son olarak yeni sevgilisi ile yatak pozları paylaşan Taşpınar'ın doğum günü kutlamasında adını gizlediği sevgilisi de vardı. İşte detaylar...

03.05.2022-22:51 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-22:51) Eda Taşpınar yeni sevgilisi kim, adı ne? Sevgilisi ile görüntülenen Eda Taşpınar'dan İsmini sormayın! çıkışı

Ünlü model Eda Taşpınar, 42. yaş gününde yeni sevgilisi ve arkadaşları ile Beyoğlu'nda bir mekanda küçük bir kutlama yaptı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Taşpınar'ın sevgilisi de görüntülendi.

Sosyetik güzelin doğum gününü kutlayan muhabirlere "Hepimiz yaşlanıyoruz, yapacak bir şey yok." yanıtını verdi.

2.5 ay tatil yaptı!

Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Eda Taşpınar, son olarak instagram hesabında sevgilisi ile bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın müstehcen bulunmasından dolayı kaldırılması sorularına karşılık Taşpınar, “Evet, bazı paylaşımlarım kaldırılıyor, yapacak bir şey yok” yanıtını verdi.

eda taşpınar3

Muhabirler sosyetik güzele bu tarz paylaşımların devam edip etmeyeceğini sorunca Taşpınar'dan “Meksika fotoğrafları bitti, elimde başka kalmadı. Tatilimiz de çok güzel geçti. Çok uzun kaldık aslında, 2.5 ay sürdü.” yanıtı geldi.

"İsmini sormayın"

Magazin muhabirleri Taşpınar'a sevgilisinin ismini sordu. Lakin Taşpınar ismini vermek istemeyerek “Sormayın. İstemiyor, böyle şeyleri sevmiyor. Herkes sevmek zorunda değil. Magazinde olmak tercih meselesi” dedi.

Eli ile yüzünü kapattı

Eda Taşpınar doğum gününü kutladıktan sonra mekandan ayrılırken sevgilisi ile ayrı yürüdü. Taşpınar kendilerini bekleyen aracın ön koltuğuna binerken sevgilisi ise arka koltuğa bindi. Flaşların patlamasına karşın Taşpınar'ın gizemli sevgilisi yüzünü kapattı.

eda taşpınar2

Sosyal medyada ilan-ı aşk etmişti

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, yeni sevgilisi ile geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından romantik pozlarını paylaşmıştı. Taşpınar, fotoğraflarda sevgilisinin yüzünü göstermemeyi tercih ederek dudak dudağa pozlarını paylaşmıştı.

"Sadece şu an"

Son olarak ise resmi instagram hesabı üzerinden sevgilisi ile yatakta çekindiği fotoğrafları paylaşarak "Sadece şu an.." açıklamasını yapmıştı.

eda taşpınar1

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal