Ece Uslu Kameralara Fena Yakalandı

Sevilen oyuncu Ece Uslu, Çeşme'de tatil yaparken görüntülendi.

04.08.2017-10:37 - (Son Güncelleme: 04.12.2019-14:08) Ece Uslu Kameralara Fena Yakalandı

Ekranların güzel oyuncusu Ece Uslu, Çeşme'de tatil yaparken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Gün boyu denizin keyfini süren Ece Uslu'nun keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.



ECE USLU EN SONUNDA İSYAN ETTİ!

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Ece Uslu, Fox TV ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayınca final yapan 'Dayan Yüreğim' dizisinin teknik ekibinin ve bazı oyuncuların, ücretlerinin ödenmediği iddiasıyla yapım şirketine dava açmasına destek verdi. 13. bölümde final yapan 'Dayan Yüreğim' dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu Ece Uslu, önceki gün Nişantaşı'nda magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı.

13. bölümde final yapan 'Dayan Yüreğim' dizisinde parasını peşin alan ünlü oyuncu Ece Uslu, şu ana kadar 3 ya da 4 dizisinin yapım şirketiyle mahkemelik olduğunu ifade ederek, "Kimseye ödemesini yapmadılar. 'Paramparça', 'Evlat Kokusu' da var kimseye ne vergilerini ne ücretlerini ödediler. Her defasında haftaya ödeyeceğiz diyerek ertelediler. Ben almıştım, benim vergim kaldı. Daha önce de Yağmur Ajans'ta başıma gelmişti davayı kazanmama rağmen 12 sene oldu, 11 bölüm parası, işleyen cezası ve faizini hiç bir şekilde alamadım. Teknik ekipler de oyuncular da 24 saat çalıştığımız da oluyor" açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu Ece Uslu, geride bıraktığımız günlerde "sette yaşadığı kaza sonrası silikonlarının patladığı" şeklinde yapılan haberler hakkında da yapım şirketini suçlayarak, "Onların hepsi şirketin kendisini temiz göstermesi için çıkardığı yalan yanlış haberler. Öyle bir şey olacak ve ben sete devam edeceğim, olabilir mi? Güldüm yani o habere" ifadelerini kullandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal