Düşen Etiyopya Uçağını 2 Dakika ile Kaçıran Yolcu Hayatta Kaldı

Kalkıştan 6 dakika sonra düşen Etiyopya uçağında olan 157 kişinin hepsi hayatını kaybetmişti. Yunan Antonis Mavropoulos ise uçağı iki dakika ile kaçırdığı için hayatta kaldı.

11.03.2019-12:43 - (Son Güncelleme: 11.03.2019-12:36) Düşen Etiyopya Uçağını 2 Dakika ile Kaçıran Yolcu Hayatta Kaldı

Yunan Antonis Mavropoulos kapılar kapandıktan yalnızca iki dakika sonra gelmesi üzerine hiç kimsenin kurtulamadığı kazayı kılpayı atlattı.

Etiyopya Havayollarına ait Nairobi-Addis Ababa seferini gerçekleştiren Boeing 737 Max 8 tipi yolcu uçağı dün kalkıştan altı dakika kadar sonra düştü. Uçakta olan sekizi mürettebat olmak üzere 157 kişinin hepsi hayatını kaybetti.

"BENİ ALMADIKLARINA KIZMIŞTIM"

Yunanistan'da yayın yapan Alpha TV'ye açıklamalar yapan Mavropoulos, uçuşu iki dakikayla kaçırdığını ifade etti. "İnsanların uçağa alındıklarını fark ettim. Beni almadıklarına sinilenmiştim" dedi.

Bagajını düzenlediğini, uçuş biriminin de bu sebebple kendisini beklemediğini aktaran Mavropoulos'un yaşamını kurtaran da bu olmuş.

"FAZLA SORGULAMAYA GEREK DUYMADILAR"

Mavropoulos'un check-in işlemlerini bitirmesine karşın uçağa binmeyen tek yolcu olduğu kaydedildi. Bu sebeple görevlilerin kendisini sorgulamak istediğini ifade eden Mavropoulos, "Benimle kaza arasında herhangi bir mantıklı bağ yoktur, valizim de elimdeydi. O sebeple daha fazla sorgulamaya gerek duymadılar" dedi.

Kazaya yönelik soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal