Durant, Kobe'nin Kendi Üstündeki Etkisinden Bahsetti

Brooklyn Nets yıldızı Kevin Durant, efsane basketbolcu Kobe Bryant'ın kendisini bir yıldız olarak nasıl etkilediğinden bahsetti.

20.02.2020-13:14 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-13:05) Durant, Kobe'nin Kendi Üstündeki Etkisinden Bahsetti
Kobe'nin, Durant dahil bugün NBA'deki birçok oyuncunun üstünde büyük bir etkisi olmuştu.

Bleacher Report'tan Taylor Rooks ile  özel bir röportaj gerçekleştiren Durant, Bryant'ın kendisini bir basketbolcu olarak nasıl etkilediğini anlattı. Durant, 2012 Olimpiyatları'nda Kobe ile olan tecrübesini ve Los Angeles Lakers yıldızının etrafında olmanın basketbola olan yaklaşımını nasıl değiştirdiğini anlattı:

"ABD Takımının 2012'deki ilk birkaç antrenmanında, antrenmanlara yaklaşımı ve ardından oyunları oynama şekli ve sahada ne yapmak istediğine odaklanmasıyla. Bizim için bir savunmacı ve bir şutördü. Bu yüzden Kobe'nin sadece ana skorer olmanın dışında bir rol oynadığını görmek, bana herkesin bir role kilitlenip mükemmelleştirebileceğini gösterdi."

Durant aynı anda Bryant gibi olmayı hedeflediğini birçok sefer itiraf etti, fakat Kobe'nin yöntemlerini cidden takdir ettiğini ve yaşlandıkça seviyesini fark ettiğini de şöyle anlattı:

"Bir basketbolcu olarak estetiğini, bir oyuncu olarak istemiştim. Yöntemlerini görmek oldukça tatlıydı. Bir oyuncu olarak yaşlanana ve 'demek istediği şey buymuş' diye görmeye başlayana kadar onu gerçekten takdir edemedim. Her zaman kalbimde Kobe ile yaşayacağım."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal