Yetişkin Film Yıldızı Johnny Sins, Beğendiği Türkçe Şarkıyı Takipçileriyle Paylaştı

Yetişkin film yıldızı Johnny Sins, Türkçe şarkıları dinleyerek yorumladı. Ben Ezhel'den Fero'ya, Demet Akalın'dan Tarkan'a farklı pek çok farklı parçayı dinleyen Sins, en fazla Ben Fero'yu beğendiğini belirtti.

12.10.2020-17:45 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-17:35) Yetişkin Film Yıldızı Johnny Sins, Beğendiği Türkçe Şarkıyı Takipçileriyle Paylaştı

ABD'li yetişkin film oyuncusu Johnny Sins, bir YouTube kanalında Türk şarkıcıların sevilen parçalarını dinledi. Tarkan'ın 'Yolla',  Murda & Ezhel'in 'Aya', Ben Fero'nun 'Demet Akalın' ve Demet Akalın'ın 'Çalkala' parçasını beğendi.

Amerikalı yıldız, Tarkan'ın daha önce Meksika'da konserine gittiğini, 'Kiss Kiss (Şımarık)' parçasının da çok sevildiğini belirtti.

DEMET AKALIN'I JENNIFER LOPEZ'E BENZETTİ

Amerikalı Yıldız Sins, Demet Akalın'ı Türkiye'nin en ünlü pop şarkıcısı olarak tanımlayarak Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez'e benzetti.

Sins, dinlediği parçalar arasında da en sevdiği Ben Fero'nun 'Demet Akalın' şarkısı olduğunu dile getirdi. Murda&Ezhel'in parçasını da çok beğendiğini de ifade eden Sins, Tarkan'ın şarkı tarzını kendisi ile bağdaştıramadı.

JOHNNY SİNS

Gerçek ismi Steve Wolfe olan Johnny Sins, yetişkin film sektöründe dünyaca ünlü bir isim. Yetişkin film sektöründe oldukça ödül kazanan Sins, kariyerinde pek çok filmde yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal