Çinli Uzman: Koronavirüs İnsan Yapımı Raporum Hazır

Koronavirüs incelemesine başlayan ilk bilim insanlarından biri olan Li-Meng Yan flaş açıklamalarda bulundu.

12.09.2020-10:02 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-16:21) Çinli Uzman: Koronavirüs İnsan Yapımı Raporum Hazır

Koronavirüs başlangıcından virüs incelemesi yapmaya başlayan Dr. Li-Meng Yan yaptığı açıklamalara göre "Bilim adamı ekibimle ilk raporumu hazırladım ve çok yakında dünya ile paylaşacağız" ifadeleriyle gündemi sarsan açıklamalarda bulundu.

Dr. Li-Meng Yan bu araştırmalarının tehlike arz etmesi üzerine can sağlığını güvence altına almak üzere Amerika'ya kaçtığını dile getirdi.

Koronavirüsün insan yapımı olduüğu iddiasında bulunan ve bunu raporlarla açıkladıpğğını ifade eden Dr. Li-Meng yakın bir tarihte dünyaya duyuracağını ve ifşa edeceğini ifade etti. 

İlk olarak Çin'iN Wuhan şehrinde ortaya çıktığı bilinen koronavirüs hakkında yaptığı çalışmaların ses getirmesinin yakın bir tarihte açıklayan Dr. Lİ, "Bilim adamı ekibimle ilk raporumu hazırladım ve çok yakında dünya ile paylaşacağız. Detaylı bilimsel kanıtlarla bunun neden doğadan, o hayvanlardan gelen bir şey olmadığını göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

''ÇOK GEÇ KALDIK''

Dr. Li, geçtiğimiz zaman içerisinde Amerikan dergisi Fox News'e verdiği özel röportajda, "Bu, tarihte gördüğümüz en büyük salgın. İnsanlık tarihindeki bildiğimiz her şeyden daha fazlası. Bu nedenle, zamanlama çok önemlidir. Erken durdurabilirsek hayat kurtarabiliriz. Fazla zamanımız yok. Zaten geç kaldık" açıklamalarında bulunmuştu. 

Koronavirüs çalışmalarında araştırma yapan 37. Çin'li araştırmacı, virolog.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal