Suudi Prens Açıkladı: Kaşıkçı Gibi Beni de Kaçırmak İstediler!

Almanya'da yaşayan Suudi Arabistan Prensi Halid bin Farhan el Suud, ülke yönetiminin kendisini de kaçırmak istediği fakat başarısız olduğu iddia etti.

16.10.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-15:27) Suudi Prens Açıkladı: Kaşıkçı Gibi Beni de Kaçırmak İstediler!

Almanya'da yaşayan Suudi Arabistan Prensi Halid bin Farhan el Suud, ülke yönetiminin kendisini de kaçırmak istediği fakat başarısız olduğu iddia etti. Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra kaybolmasının sonrasında Alman Haber Ajansı DPA'ya konuşan Halid bin Farhan el Suud, Suudi Arabistan hükümetinin "kendisi için de bir tuzak kurarak kaçırmak istediğini" ileri sürdü.

Suudi prens, Kaşıkçı'nın ortadan kaybolmasından birkaç gün önce Kahire'de bulunan bir akrabasının kendisine ulaştığını ve yazılı bir çekin olduğunu ifade ederek "Akrabam bana bu çekin finansal durumuma yardım etmek için hazırlandığını ifade etti. Ancak bunu almam için Kahire'deki büyükelçiliğe gitmem gerekecekti. Bunun bir tuzak olduğunu anladım'' açıklamasında bulundu.

Prens, bunu yaptığı takdirde kaçırılacağını ve Kaşıkçı'nın başına gelenlerin kendisine de uygulanacağından şüphesi bulunmadığını da vurguladı.

Suudi Arabistan Büyükelçiliğinin konuyla ilgili iddialara henüz cevap vermediğini belirtti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal