İran'da Coronavirüse Kokulu Tedavi

Coronavirüsle mücadelede dünyada üçüncü sırada yer alan İran'da coronavirüse karşı alınan ilginç önlem dikkat çekti. İranlı din adamları coronavirüs teşhisi konulan vakaların ağzına koku sürüyor.

23.03.2020-15:15 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-14:58) İran'da Coronavirüse Kokulu Tedavi

Coronavirüsle mücadelede dünyada üçüncü sırada yer alan İran'da virüse karşı alınan ilginç önlemler dikkat çekti. İranlı din adamları coronavirüs teşhisi konulan vakaların ağzına koku sürerek tedavi etmeyi denedi.

İran'da Covid-19 teşhisi konulan kişi sayısı 1.812'ye ulaşırken, vaka sayısı da 23 bin 49'a çıktı. Bunun sonucu mu sebebi mi bilinmez ülkede alternatif çözüm yolları deneniyor. 

Ülkede din adamları tarafından verilen fetvada da, türbe demirlerinin yalanmasıyla, salgına karşı hastalığın tedavi edileceği açıklanmıştı. Bunun ardından gelen tedavi yöntemi ise en az bunun kadar tepki çekti.

KORONAYA KARŞI PEYGAMBER KOKUSU
İran'da din adamları daha farklı alternatif yollar arayarak, koku ile coronavirüse yakalanan hastaları tedavi etmeyi deniyor.

Bir din adamı, hastane odalarını gezerek coronavirüs teşhisi konulan hastalarının ağzına koku sürerek, "Kokla! Kokla Kokla! Bu, peygamberden geldi. Merhaba. Nasılsın Biraz daha iyi hissediyor musun? Daha iyi hissediyor musun? İnşallah daha iyi olacaksın." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal