İngiltere Başbakanı: Daha İyi Hissediyorum, Hala Ateşim Var

Karantina altındaki İngiltere Başbakanı Boris Johnson sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptığı paylaşımında, "Daha iyi hissediyorum. Hala ateşim var" ifadelerini kullandı.

03.04.2020-15:56 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-16:22)

İngiltere Başbakanı Boris Johnson geçen 27 Mart'ta kendisinde coronavirüs tespit edildiğini bildirerek, çalışmalarını evden sürdüreceğini kaydetmişti.

Evinde karantina altında olan Başbakan Johnson, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile sağlık durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Johnson videoda, "Kendimi daha iyi hissediyorum ve 7 günlük izolasyonumu yapmama rağmen ne yazık ki hala bir belirtim var, küçük bir belirti, hala ateşim var" sözlerine yer verdi.

Karantina altında kalmayı sürdüreceğini ifade eden Başbakan Johnson, "Bu yüzden hükümet tavsiyelerine uygun olarak bu semptom bitene kadar izolasyonuma devam etmeliyim" dedi.

Coronavirüs ile mücadelede hükümet olarak ara vermeksizin çalıştıklarının da altını çizen Başbakan, bu ayın bitimine dek günde yaklaşık 100 bin kişiye test uygulanacağını kaydetti.

Diğer taraftan, sağlık personelini alkışlamak için karantinada bulunduğu evinin önünde ilk defa çekilen Johnson'ın sağlık çalışanlarına destek alkışına katılmak evinin önüne çıktığı dakikaları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

Başbakan paylaşımında (NHS) personeline teşekkür etmiş ve "Covid-19 ile savaşmak için yaptığı her şey için İngiltere Ulusal Sağlık Servisi’ne (NHS) ve tüm kritik durumdaki çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Gerçekten ilham kaynağısınız" şeklinde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal