İngiltere Başbakanı Boris Johnson Hastanede Görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde coronavirüse yakalanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson tedavisinin yapıldığı hastanede yoğun bakıma kaldırılmıştı. Yoğun bakımdan çıkartılan Johnson ilk kez görüntülendi.

11.04.2020-11:18 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-11:38)

İngiltere'de etkisini artıran coronavirüs Başbakan Boris Johnson'u da etkiledi. Geçtiğimiz günlerde coronavirüse yakalandığını duyuran ve hastanede tedavisi başlanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yoğun bakıma kaldırılmıştı. 3 gün boyunca yoğun bakımda kalan Johnson, normal odaya geçerken, hastanede görüntülendi. 

Konuyla ilgili olarak Başbakanlık bir açıklama yayınladı ve "Başbakan, bu akşam yoğun bakımdan odaya alındı. Burada iyileşmesinin ilk evresi boyunca yakından takip edilecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan Johnson'un moralinin de iyi olduğu belirtildi.

İNGİLTERE'DE SON DURUM

İngiltere'de şimdiye kadar 74 bin 605 coronavirüs vakası tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı 8 bin 974'e yükseldi. Tedavi gördükten sonra taburcu edilen hasta sayısındaki rakam ise dikkat çekti. Ülkede 588 kişi tedavilerinin ardından taburcu edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal