İngiliz Kraliyet Ailesinde Sular Durulmuyor

İngiliz kraliyet ailesinde sular durulmuyor. Geçen ay Prens Harry ile evlenen oyuncu Meghan Markle'ın bir fotoğraf çekimi sırasında bacak bacak üzerine atarak Kraliçe'ye saygısızlık yaptığı iddia edildi.

28.06.2018-14:45 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-14:41) İngiliz Kraliyet Ailesinde Sular Durulmuyor

İngiltere’de kraliyet ailesi arasında tartışmalar bitmek bilmiyor… Geçtiğimiz ay masal gibi bir düğünle Prens Harry ile evlenen ünlü oyuncu Meghan Markle’ın kraliyet ailesinin adetlerine uymadığı ve Kraliçe Elizabeth’e saygısız davrandığı iddiası ortaya atıldı.

Bu iddianın merkezinde ise kraliyet ailesinin Buckingham Sarayı’nda çekilmiş bir görüntüsü. Buckingham Sarayı’nda yapılan bir davette aile fotoğrafı çekildiği sırada Harry ile beraber Kraliçe’nin yanında oturan Meghan’ın büyük bir saygısızlık yaptığı gün yüzüne çıktı.

Kraliçe’nin yanında otururken bacak bacak üstüne atan Meghan’ın bu şekilde kraliçeye dönük saygısızlıkta bulunduğu söylenirken, “Kate Middleton gibi, ‘Düşes duruşu’ yapmalıydı” diyen birçok İngiliz sosyal medyada genç oyuncuya eleştiriler yöneltti. Ayrıca Meghan’ın hayranları genç oyuncuya destek verirken, “Bunda bir saygısızlık yok” yorumlarını yaptı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal