Bir Avuç Askerle Türkiye'yi Tehdit Etmeye Kalktı!

Libya'nın doğusu bölgesini denetim altında tutan darbeci Halife Hafter, görmeye gittiği birlikte kendince ülkemize tehditler savurmaya kalktı.

03.08.2020-14:34 - (Son Güncelleme: 03.08.2020-15:20) Bir Avuç Askerle Türkiye'yi Tehdit Etmeye Kalktı!
Yanına aldığı bir avuç asker topluluğu ve üç beş tank ile boyundan büyük cümleler kuran batı kuklası, 'İkinci Türk işgalini kabul etmeyeceğiz ve asla merhamet göstermeyeceğiz' diye konuştu.

Darbeci Hafter'in liderliğini yaptığı lafta Libya Ulusal Ordusu (LNA) aldı topluluğun vekili Ahmed el Mismari, sosyal medya hesabı aracılığıyla bir video paylaştı.

'MERHAMET GÖSTERMEYECEĞİZ'

Hafter'in Tarık Bin Ziyad birliğine yaptığı ziyarete dair görüntülerde, 'Erdoğan'a söylüyoruz, atalarınızın mirasını kurşuna çevirdik. Hiçbir Türk'ün bu kahramanların önünde yürüdüğünü görmek istemiyorum. (Türk askerlerine) Merhamet yok, çünkü hak etmiyorlar. Erdoğan Libya'ya atalarının mirasını aramaya geldi' gibi ifadeler kullandığı görülüyor.

Libya üzerindeki Türklerle kendi birliklerinin karşılaşacağını dile getiren darbeci komutan, Libya'da 300 sene kalan Türklerin 'yağmacı ve katil' olarak görüldüğünü öne süren hadsiz ifadeler kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal