Belçika'da Müslüman Kızın Vücuduna Bıçakla Haç İşareti Çizmişlerdi! Gözaltına Alındılar

Belçika'da iki saldırgan 19 yaşındaki Müslüman bir kıza saldırıda bulunmuş ve kesici aletlerle genç kızın vücuda haç işareti çizmişlerdi. Konuyla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

06.07.2018-23:23 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-23:20) Belçika'da Müslüman Kızın Vücuduna Bıçakla Haç İşareti Çizmişlerdi! Gözaltına Alındılar

Belçika resmi haber ajansı Belga'nın yaptığı habere göre, Charleroi Savcılığı, genç Müslüman kıza pazartesi gecesi gerçekleştiren saldırıya dair 2 Belçika vatandaşının gözaltına alındığını duyurdu.

Zanlıların haklarındaki suçlamaları kabul etmediği, soruşturmanın ise devam etti kaydedildi.

Pazartesi gecesi Brüksel'in 60 kilometre güneyindeki Charleroi şehrine bağlı Anderlues bölgesinde 19 yaşında bir Müslüman kız sokakta 2 Belçika vatandaşının sözlü ve fiziksel tacizine uğramıştı. Genç Müslüman kızın sokakta önünü kesen zanlılar, önce kendisine hakaret etmiş sonrasında da başındaki örtüyü ve elbiseleri yırtarak insanlık dışı bir davranış göstermişlerdi.

Saldırganlar kaçmaya çalışan genç Müslüman kızı yerde sürükleyerek "Pis Arap" şeklinde hakaretler etmiş, elbisesini yırttıkları genç kızın karnına, ayaklarına ve vücudunun çeşitli bölgelerine kesici aletlerele zarar verilerek haç işareti çizilmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal