Almanlardan Skandal Uygulama! Türk Gencin Kafasına Çuval Geçirdiler

Almanya'dan skandal bir haber geldi. Berlin'de ikamet eden bir Türk vatandaşının evine kapıyı kırıp giren polisler genç adamın ellerini ve ayaklarını kelepçeledikten sonra başına da çuval geçirdi.

28.07.2018-15:39 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-15:34) Almanlardan Skandal Uygulama! Türk Gencin Kafasına Çuval Geçirdiler

Almanya’nın Berlin kentinde ikamet eden 25 yaşındaki Umut D. 2011, 2012 ve 2013 senelerinde farklı kavga ve yaralama suçlarına karıştı. O yıllarda hafif cezalar alan Umut D., aradan seneler geçmesinin ardından Berlin Yabancılar Dairesi tarafından sınır dışı edilmek istendi.

KAFASINA SİLAH DAYADILAR

Bunun ardından polis pazartesi sabahı, Türk vatandaşı olan gencin Köpenick kentindeki evini bastı. Kapıyı kırarak içeri dalan polisler, annesinin kafasına silah dayarken, Umut D.’yi de yere yatırdı.

TÜRKÜRMESİN DİYE BAŞINA ÇUVAL GEÇİRDİLER

Sözcü'den Ali Gülen'in aktardığına göre, üzerini giyinmesine dahi izin vermeyen polisler, “Zaten gideceğin ülke sıcak” diyerek Umut D.’nin ellerine ve ayaklarına kelepçe takıp başına tükürmemesi için çuval geçirdi.

Çuvalla beraber iyice aşağılanan Umut D., Berlin Tegel Havalimanı'na götürülerek sınır dışı için bindirileceği uçağı beklemek üzere havalimanı polisine verildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal