ABD Başkanlık Seçimlerinde Fetö'nün İzleri

ABD Başkanlık seçimlerinde FETÖ Terör Örgütü 2016,2018 yıllarında destekleri kanıtlanmıştı. FETÖ Terör Örgütü şimdi hem Cumhuriyetçiler hem de Demokratlar için vakıf çalışmalarına hız verdi.

14.09.2020-13:10 - (Son Güncelleme: 14.09.2020-14:03) ABD Başkanlık Seçimlerinde Fetö'nün İzleri
FETÖ terör örgütü 2020 ABD Başkanlık seçimlerinde yine hain yüzünü göstermeyi planlıyor. 2018 Yılında ABD Kongre seçimleri esnasında Cumhuriyet'çi partiye yaptığı çeyrek milyon dolarlık yardım bir kuruluş tarafından ortaya çıkarılmıştı. 2020 seçimlerinde bu sefer iki taraflı oynamaya başlayan Fetö Terör Örgütü Joe Biden'la ikili ilişkileri sağlam tutmaya kararlı. CREW isimli kuruluşun hazırladığı raporda Fetö'nün New York bölgesinde New Jersey eyaletinde bağışlar yaptığı ortaya çıkıyor.
 
Ayrıca belirli vakıflara dönem dönem ciddi maddi destek sağladıkları ortaya çıkıyor. Bağışlarda paravan olarak geçmiş yıllarda Ömer Adsız'ı kullanan ''FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ'' bu sefer Enes Kanter'le bağış yapmayı planlıyor olabilir.
 
FETÖ daha önce ortak Değerler İttifakı (Lalince For Shared Values) sözde vakfıyla 5 yılda terörist başı Gülen Lobisi için 580.000 dolar  harcadı. Joe Biden 'ın FETÖ Terör Örgütüy'le samimiyeti biliniyor. FETÖ'nün ABD imamı ve  Türk Amerikan Birliği  Başkanı  Faruk Taban ve  FETÖ firarisi ve ABD'deki finansal işlerinde ve lobicilik süreçlerinde önemli hamleler yapan ve ABD vatandaşı olduktan sonra adını Kevin olarak değiştiren ''Kemal Öksüz ve Bayrock Stone sahibi şirketi Burak Yeneroğlu Joe Biden'la samimi ilişkileri biliniyor. Biden'ın seçilmesi durumunda  FETÖ Terör Örgütü kendini güvene almak için her yolu deniyor olacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal