Düğünde 'Halay Başı Olma' Kavgası Hastanede Bitti

İzmir’de akılalmaz bir olay yaşandı. Bornova ilçesinde bir düğünde yabancı uyruklu vatandaşlar arasında ‘halay başı olma’ nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

17.12.2021-13:26 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-13:26)

Olay, İzmir’in Bornova ilçesinde bir düğünde meydana geldi. Yabancı kişilerinde olduğu davette ‘halay başı olma’ nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Yabancı uyruklu kişilerin karıştığı kavgada 3 kişinin yaralandığı bilgisi verildi. 

TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

İddiaya göre, İzmir’in Bornova ilçesinde bir düğünde yabancı uyruklu kişiler arasında tartışma çıktı. Düğün salonunda çıkan tartışmanın ‘halay başı olma’ nedeniyle çıktığı öne sürüldü. Kişiler arasındaki gerginliğin büyümesi sonucu düğün salonundan çıkarıldı. Tartışmanın sonlanması için dışarı çıkartılan kişiler, gerginliği sokakta da devam ettirdi. Gerginliğin artmasıyla kısa süre içinde taraflar bıçaklarını çıkararak birbirlerine saldırdı. Düğün salonundan sonra sokakta da devam eden kavgada B.H. (24), M.H. ve V.H. (22), aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandığı öğrenildi. 

KAVGADA 3 KİŞİ YARALANDI

Bornova ilçesinde bir düğünde yabancı uyruklu vatandaşlar arasında ‘halay başı olma’ nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda, 1’i ağır 3 kişi yaralandı. 

Çevredeki kişilerin, sokakta yaşanan kavgayı polis ekiplerine bildirmesi sonucu olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildiği bildirildi. Güvenlik güçleri olay yerinde çevre güvenliği alırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahalede bulundu. 3 kişinin yaralandığı kavgada birisinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Aldığı bıçak darbeleriyle çok kan kaybettiği belirtilen B.H., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan ikisi ise çevredeki hastanelere sevk edildi. 

HASTA YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Hastanelerde tedavileri devam eden yaralılardan B.H.'nin göğüs bölgesinden bıçaklandığı için hayati tehlikesinin olduğu bildirilirken diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi verildi. Düğünde çıkan kavgada yaralanan hastaların yakınları, hastanede sinir krizi geçirdiği ifade edildi. 

POLİS ŞAHIS HAKKINDA YAKALAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Düğün salonunda başlayan tartışmanın sokakta bıçaklı kavgaya dönüştüğü olayla ilgili polis, soruşturma başlattı. İzmir’in Bornova ilçesinde bir düğünde yabancı uyruklu kişiler arasında ‘halay başı olma’ nedeniyle çıkan tartışmada 3 kişiyi yaralayan şüphelinin H.H. olduğu belirlendi. Olay yerinden kaçtığı bilinen şahısla ilgili arama çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal