İstanbul'da Bir Kadın Tartıştığı Kocasını Bıçakladı!

İstanbul Sultangazi'de bir eşiyle tartışmaya başlayan bir kadın, tartışmanın büyümesi ile kocasını bıçakladı. Anne ve babasını ayırmak isteyen çiftin oğulları ise aldığı bıçak darbesiyle hafif şekilde yaralandı.

10.12.2021-14:13 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-14:13) İstanbul'da Bir Kadın Tartıştığı Kocasını Bıçakladı!

Olay, dün saat 10.30 sıralarında Esentepe Mahallesi'nde bir bakkalda meydana geldi. Olayla ilgili iddiaya göre, evli çift Şirin Y.ve Nejdet Y. arasında uzun süredir anlaşmazlıktan dolayı tartışma yaşanıyordu. Olay saatlerinde kocasının işlettiği bakkala oğluyla birlikte gelen Şirin Y., eşi Nejdet Y. ile bir konuda anlaşmazlık yaşadı. Aralarında çıkan tartışmaların kavgaya dönüşmesiyle birlikte Şirin Y., elinde bulundurduğu bıçakla kocası Nejdet Y.’ye saldırdı. Yaşanan olayda Nejdet Y., karın boşluğu ve sağ eline aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN YARALANDI

Bakkal içerisinde bulunan çiftin oğulları Emre Y., araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada sağ elinden hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından korkuya kapılan Emre Y., kendini dışarı atarak olay yerini terk etti. 

YARALI HALDE KENDİNİ HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Eşi ile tartışmasında bıçakla yaralanan Nejdet Y. ise, yaralı şekilde otomobil kullanarak Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Hastanede tedavisi devam eden Nejdet Y.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. 

GÖZALTINA ALINDI

Bakkalda yaşanan olayda kocasını ve oğlunu bıçaklayan Şirin Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezi amirliğine götürüldü. Konuyla ilgili polisin soruşturması devam ettiği öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal