Tekme Tokat Dayak Yiyen Kadına Para Cezası Kesildi!

Konya’da zincir markette çalışan H.Ş. (29), market sorumlu müdür yardımcısı Oğuzhan Daban (24) tarafından tekme tokat dövülmüştü. Daban, yargılandığı mahkemece bin 120 TL adli para cezasına çarptırıldı. Mağdur H,Ş., ‘dayak yediğimle kaldım’ dedi.

09.12.2021-11:53 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-12:07) Tekme Tokat Dayak Yiyen Kadına Para Cezası Kesildi!

Olay, geçtiğimiz yıl 11 Aralık tarihinde merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesinde bulunan bir zincir market şubesinde meydana geldi. Markette çalışan evli ve 2 çocuk annesi H.Ş. (29) ile market sorumlu müdür yardımcısı Oğuzhan Daban (24) arasında öğle yemeği ilgili konuda tartışmıştı. 

MÜŞTERİLERİN ÖNÜNDE TEKME TOKAT DÖVÜLDÜ

İddiaya göre, kasiyerlik yapan H.Ş., yaptırılacak öğle yemeğinin salçalı yapılması yönünde fikrini söylemesi üzerine marketin sorumlu müdür yardımcısı Oğuzhan Daban ile tartıştı. Bunun üzerine Daban, genç kadını müşterilerin önünde tekme- tokat saldırdı. 29 yaşındaki H.Ş., müdür yardımcısının saldırısına yönelik darp raporu alıp, şikayette bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Daban, emniyette verdiği ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Markette yaşanan darp olayından hemen sonra ağlayan genç kadının yanına gelen mağaza sorumlusu, H.Ş.’ye bir kağıt imzalatmış ve iş yerinden çıkartılmıştı. Oğuzhan Daban’a saldırdığı iddia edilen H.Ş. ile hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından 'basit yaralama' suçundan dava açılmıştı.

DAYAĞIN BEDELİ BELLİ OLDU

Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında, markette tekme tokat darp edilen H.Ş. ve ona saldırdığı ileri sürülen Oğuzhan Daban hakkında bin 120 TL adli para cezası verilmesine hükmetti. Mahkeme, her ikisi içinde hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararını verdi.

YEDİĞİ DAYAKLA KALDI

Mahkeme tarafından verilen kararın kendisini üzgünü ifade eden H.Ş.’de, ‘Hem dayak yedim hem işimden oldum bir de kendimi koruduğum için suçlu sayılıp, ceza aldım. Bir kadını dövmenin cezası sadece bin TL. Yediğim dayakla kaldım. Üzgünüm’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal