Ece Üner Bu Sefer Başaramadı: Ece Üner ile Susma Yayından Kalktı

‘Ece Üner ile Susma’ programı reytinglerde rakiplerine göre geride kalması sebebi ile yayından kaldırıldı. Detaylar haberimizde.

17.12.2021-13:22 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-13:22)

Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan Ece Üner ile Susma programı, reytinglerde beklentileri karşılayamadı. Show Ana Haber'i sunarken haberciliği bırakıp gündüz kuşağına geçen Ece Üner'in Kanal D ekranlarında yayınlanan programı beklenileni veremedi. Yayınlandığı günden beri reytinglerde  geride kalan ‘Ece Üner ile Susma’ programı yayın hayatına veda etti.

ECE ÜNER GÜNDÜZ KUŞAĞINDA OLMADI

İlk olarak  9 Ağustos tarihinde izleyiciyle buluşmaya başlayan, Kanal D'nin Bloom Medya imzası taşıyan gündüz kuşağı programı Ece Üner ile Susma, ekrana ve seyircisine veda ettti. Geçtiğimiz aylarda haber spikerliğinden istifa ederek gündüz kuşağında program yapmaya başlayan Ece Üner, hiç beklemediği bir şekilde reytinglerde düşüş yaşadı.  Umulanın aksine bir reytingle karşı karşıya kaldı. Müge Anlı’ya rakip olmak üzere yeni programına başlayan ve  ekranlara çıkan Ece Üner, rekabette Müge Anlı’nın karşısında daha fazla direnemedi. Ece Üner’in programı düşük reyting oranı sebebi ile ekranlara ve yayın hayatına erken veda edecek. Show Ana Haber sunuculuğundan ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra Kanal D'ye transfer olan Ece Üner'in sunduğu program,  Bugün (17 Aralık) son kez izleyicisinin karşısında olacak. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan Ece Üner ile Susma programı, reytinglerde beklentilerin altında kalmış istenilen izlenme oranına ulaşamamıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal